sjuk och skola

Blev sjuk i söndags. Himla satan. Hostar upp mina lungor och är tjock i halsen och snuvig. Men var i skolan igår och idag. Idag känns de tbättre men igår var det skitjobbigt. Kände mig sådär riktigt sjuk och eländig. Buhu. Men idag känns det bättre, är mycket piggare och så!

Slutade 12.40 idag. Skönt! Var hemma strax efter ett och nu har jag ätit lunch och satt på en maskin tvätt. Har även vikt lite som jag tvättade igår. ska strax gå upp och umgås med farmor och farbror som är här. Sen ska jag bara slappa hela kvällen! Gud så skönt.

Undrar en sak. Jag har ett Filippa K linne, sånt där ribbat och urmysigt! Men jag har varit både på Åhléns city, NK och u-turn men ingen har dom! Vart ska jag nu leta? Nån som vet? Måste ha flera. Dom är gudomliga! :)

Gud vad tiden går fort. Tisdagen är nästan redan över och imorgon är det onsdag och då är det nästan helg! På torsdag kommer C hit :)

Nu måste jag gå upp till farmor, för mamma och farbror ska gå på promenad.

Ciao!

ojoj

Nu har jag inte skrivit på ett tag. Men ska berätta lite smått om helgen iaf:

I fredags var jag först i Centrum med Cs och gick runt lite. Sen drog jag mig hemåt och var hemma en kvart för att packa lite grejer och sen drog jag till L. Vi käkade middag och började göra oss i ordning för utgång. Vi lockade håret till och med!

Klädsel för kvällen:

Rött svajigt linne, Gina Tricot
Svarta stövlar, Din sko
Svarta cityshorts, Kappahl
Grå kofta, Hm
Massa silverarmband

Först drog vi till Nivå 22 på Fridhemsplan för att förfesta. Vi svepte 1 liter cider var på en halvtimme, sen stapplade vi oss iväg mot tunnelbanan, något salongsberusade, och åkte till Östermalm för att gå in på The Vibe (Berzelii bar). Vi stod med på Gästlistan så vi behövde inte betala 100 kr i inträde (Gött). Vi dansade och gick på toa typ 100 gånger och sen träffade jag lite vänner som jag inte visste skulle vara där. Vi dansade lite till och sen kom allt folk. Satan vad mycket folk! Och eftersom vi inte hade betalat inträde så hade vi typ 1m att stå på om vi ville gå ut, i den så kallade rökrutan. Man fick seriöst inte plats! Helt sjukt.

Sen svepte vi varsin shot och delade på en cider. Då kom ruset igen. Woho! Sen träffade vi L:s kompisar och dansade lite till, sen drog vi ganska tidigt, för vi blev satans trötta på att man inte kom fram. Det var knökfullt! Jag, L och L drog till McD och käkade, jag var skithungrig. Sen dro gjag och L hem till henne och somnade (Typ vid 4).

På morgonen var jag så jääävla trött och bakis som ett as, FASTÄN vi inte hade druckit mycket alls! Hur kommer det sig?? Vi käkade frukost på hennes balkong och sen gick vi och la oss i sängen igen och låg där i typ 2 timmar och bara låg. sen städade vi i ordning lite, jag drog mig sakta men säkert hemåt och hon skulle träffa N.

Väl hemma var Farmor och farbror där från Malmö. Pappa hade varit där och jobbat och tagit med sig dom hem. Jag var skittrött men var ändå tvungen att hålla minen uppe. YES. Sen åt vi middag på kvällen på balkongen ända tills det blev mörkt. Sen kollade jag på hälften av en film, sen gick jag och la mig.

Vaknade typ 9 imorse. Åt frukost och sen ringde min granne och frågade om jag kunde sitta barnvakt! Yes, sa jag och fick skjuts dit av mamma. Satt där i två timmar (Kändes typ som 30 min) sen kom dom, och jag fick 120 kr. Väääldigt lättförtjänta pengar måste jag säga. Och härligt, eftersom jag inte har några pengar alls! Jag som alltid brukar ha.. :( Fast jag gjorde av med typ 200 i fredags. Ganska lite ändå! :p

Nu är jag hemma, gick hem från barnvakteriet, solade lite när jag kom hem och duschade sen. Mycket härligt. Nu sitter jag med en latte och sockerkaka och njuter av att jag har hela kvällen framför mig! Känns bra.
På torsdag kommer C. YEEEY! Saknar honom som ett as. Fastän vi har bråkat lite, men skit samma! :)

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen sätta mig och dega framför teven.

Oj vilket långt inlägg. Well well, ciao!

Göra i helgen?

Har varit en skitseg dag idag! Började 10 och slutade 15 så det var helt okej, men jag blev så satans trött efter första lektionen. Blev tacos i skolan, så det var ju gött! Annars var skolan jävligt segt.

åkte bra hem efter skolan, fikade lite, pratade med mamma, och hjälpte henne sen att städa efter min farmor och farbror från Malmö kommer imorgon kväll. Pappa är där och hämtar dom nu.

Ska försöka lägga mig lite tidigare idag. Orkar inte vara så trött. Det är skönare tt lägga sig tidigt och gå upp tidigt. Det fungerar perfa!

Ikväll har jag ätit pizza! Mum! :D

Imorgon ska jag och Lollan ut på krogen och sen sover vi hos henne. Fast först käkar vi middag och förfestar! :D Fan vad nice. Hoppas några andra hänkar!

Lyssnar på Johnny Cash. Isn't he lovely? Älskar hans låtar.

Nu drar jag mig.


Jo just, vad ska ni göra i helgen? puss!

jobb

Har jobbat nu och är fortfarande satans trött! Ska måla på lite nagellack nu, Jag använder mig av IsadoraWonder Nail nr 181 "cranberry". Himla sött!

Ska snart lägga mig och kolla på Vänner. Håller nu på och skriva en lapp om barnvakt för att lägga i alla brevlådor på min gata. Alla familjer som bor här, förutom just min familj och möjligtvis ett par till, har småbarn. Skulle kännas bra att tjäna lite extra pengar igen.

är ju så mkt jag vill ha!

 nu är nagellacket påsatt och jag sitter och hinkar vatten. nu drar jag mig för idag. Ciao!

Trött av ingenting!

Ååh är så trött, fastän jag sov typ 9 timmar inatt och haft en otroligt lätt skoldag. Then why am I sooo tired? mysterium.

Det regnade hela dagen idag. Var väldigt illa då jag hade på mig detta:

Vita sandaler (typ flipflop fast täckta över tårna, ni vet?), köpta i Skövde
svarta cityshorts, kappahl
gråmelerad collegetröja, gammal skoltröja
Håret uppsatt i hästsvns

Det var väldigt härligt att gå ut i det vädret! Jippie.

Kom hem cirka 3 och satte genast på lite kaffe för att pigga upp mig själv. Tog fram en bit sockerkaka ur frysen och satte mig framför teven. Det var härligt efter en tröttsam dag.

Ska snart iväg och jobba lite och ska därför göra lite middag innan. Det blir hamburgare. Det funkar alltid! :)

Börjar tio imorgon med så jag kan gå upp 8.45. Det är skönt. Mitt schema är bara helt lovely! Börjar tio 4 dagar i veckan och slutar väldigt tidigt nästan varje dag, utom en! I like. Nu ska jag upp och äta nåt. Ciao!

Härliga stan

Idag var vi tvungna att gå på ett museum och anteckna massa saker som vi ska prata om imorgon! Usch vad tråkigt det var. Som tur var gick det ganska snabbt! Sen satt jag, J och Cs på Edelweiss i Gallerian (där vi även var igår) och fikade. Himla trevligt! Jag ville egentligen bara ha sällskap tills Carro kom. Hehe. Men sen åkte dom hem och jag fick gå runt och kika lit esjälv. Var bland annat inne på NK och ville bara gråta över att jag inte har några pengar till allt det jag vill ha. Usch!

Jag hittade bland annat en cashmere halsduk för 1000 kr, jag hittade hanky panky´s, Calvin Klein, D&G och Björn Borg underkläder som jag vill ha! Hittade även den fina fina Mulberry väskan som jag vill ha mest av allt! Och så självklart Diorkiss. Men har bestämt mig för att först köpa DKNY väskan för 1900 kr. Den känns som ett bra köp då den håller bra hela vintern och så, till min nya fina kappa :) Sen blir det cashmere halsduken och så ska jag hitta vantar och mössa också. Ååh, jag som inte ens har ett öre NU! fan.

Outfit:

svarta cityshorts, kappahl
svarta stövlar med låg klack, din sko
vitt linne, jc
gul kofta, hm
gucci väska
svart diadem, glitter

Sen kom Carro och Per och vi köpte skiiitsnygga skor till Carro, sen var jag tvungen att gå upp till Åhléns city och gå på toa, sen var vi på McDonalds och sen köpte hon ett par skor till! Haha. Sen blev det till att åka hem och nu är jag astrött.

Som tur är börjar jag inte förrän 10 imorgon så jag kan gå upp 9.45 och somna typ vid 12 inatt om jag vill! Gött.

Puss och godnatt!

Shopping och outfit!

Första dagen i skolan idag. Det gick bra, var inte mycket att säga om. Fick ett himla bra schema! :) Var i stan efteråt och åt på mcDonalds på Hamngatn med kompisarna, och sedan fikade på Edelweiss i Gallerian. Väääärldens godaste kladdkaka! typ med en centimeter lager chokladkladd ovanpå. Mum!

Outfit:

vita avklippta jeans, hm
svart linne, jc
svart kofta, hm
sidensjal, fått av mormor
flipflop, köpte i skövde
väska, fått av vän

Shopping:

Jag köpte vinterkappan idag! (som jag skrev om för något inlägg sen)Helt lovely! Svart och knälång med skärp i midjan. Det är en ullblandning med lite kamelhår (haha) och cashmere. mys!

Nu ska jag faktiskt upp och lägga mig, har lite smått ont i huvudet, och då är inte datorn en bra vän!

Sov gott! Puss!

godnatt för idag :)

Nu ska jag gå och tvätta lite kläder eftersom 4/5 av alla mina kläder ligger i tvätten, samtidigt som byrån är full (?)

Imorgon börjar skolan. Känns rätt okej ändå. Får träffa all akompisar. Och så börjar jag 11 så jag kan sova till 10 iaf :) Känns bra!

Sov så gott allihopa! :)

Kanske hinner skriva lite imorgon bitti annars blir det imorgon eftermiddag.

puss!

min väska :)

100728-9

Här är väskn som jag trånar så gott efter. Kostar 1900 kr på Rizzo och blir (förhoppningsvis) min i September. love love love! Är den inte lovely så säg? :)

Liten lista och fika

Sitter nu och äter mackor med ost och gurka och dricker en latte. Tänkte underhålla mina läsare med en liten lista! :) (jättekul tycker ni va? hehe)

1.vad heter du? Mimmi

2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Tindra typ :p

3. vad var det meningen att du skulle heta? Jag är döpt till Marie, men har alltid kallats Mimmi. I wonder why?

4. vilket stjärntecken är du? Typisk oxe.

5. vilken årgång är du? 1988

6. vart bor du? Hemma, sthlm

7. bott utomlands? Tyvärr inte

8. flyttat antal gånger? En gång, från gärdet när jag var typ 4 mån. :p

9. vart skulle du vilja bo? I egen lägenhet i sthlm eller gbg.

10. vilken skolklass? Sam ek

11. vad vill du bli när du blir äldre? Rik. Haha! Kanske chefredaktör på en tidning. Eller jobba i klädesaffär.

      

FAVORITER

1. filmer? Crash och typ… äh kommer inte på fler

2. låtar? Allt möjligt. Mycket johnny cash nu!

3. årstider? Alla. Är förälskad i hösten och vintern. Men mycket glad att våren och sommaren finns!

4. mat/dryck? Grekisk sallad med cola light .MUM!

5. djur? katt

6. färg? grön

7. parfym? YSL babydoll

8. tv-program? Mycket. Men vänner är en stoooor favorit! Liksom SATC.

9. ämne i skolan? Svenska och ekonomi. (haha)

10. sysselsättning? Shopping och läsning nu på sommarn.

 

KLÄDER

1. vad använder du just nu för jacka? Ingen! Men vill att det ska bli höst så man kan använda fina jackor!

2. vad använder du just nu för skor? Olika dag för dag. Flipflops, lågklackade pumps, gråa ankelboots, stövlar…

3. favoritfärg på kläder? Alla faktiskt! Dock ej ljusblått. Usch.

4. favoritmaterial på kläder? Bomull tror jag.

5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Åh, det kan jag ju inte säga så här på rak arm! Men jag vill ha fler Filippa k – linnen,  en wrapklänning, Filippa K kofta, och mycket mer.

6. favoritaffärer? Massvis! Alla möjliga!

7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Typ 1000-1500 minst.

8. favoritmärke? Filippa K och Dior.

     

GREJER

plånbok: ja, min underbara gröna Marc o´ polo. LOVE!

tandborste: eh… ja?

smycken: Har massvis, men använder inte så värst ofta.

solglasögon: Ja. Nya från Dior är dock efterlängtade.

underkläder: ja. Och fina sådana.

nagellack: lite glansigt bara!


Enjoy!


Vad är du för lipgloss? ;)

100728-8
Gjorde en undersökning om vilket lipgloss man är! Jag blev Lancomes juicy tube. "You're bright and energetic! You love to be around friends and shop to you hearts extent."

Gör testet här:
http://quiz.myyearbook.com/zenhex/quiz.php?id=51686

Sista dagen - depp

Idag är det min sista lediga dag. Vad jobbigt. Har ingen lust att börja skolan igen! Det enda som är positivt är att det är mitt sista år och jag får träffa kompisar som jag inte sett under lovet. Så det ordnar sig nog!

Ska köpa den fina kappan på tisdag :) Mamma övertalade mig typ. Eller hon tyckte att det skulle var ett bra köp, eftersom jag kan ha den länge, och den är mycket användbar. Lovely! Nu måste jag bara införskaffa en snygg halsduk, mössa och snygga vantar så är jag redo för hösten. :)

Tror att jag bara ska vara hemma idag. Kanske städa mitt rum, eller bara ta det lugnt. Njuta av min sista dag.

Kom hem typ halv tolv igår från Carro för hennes pojkvän kom dit och skulle sova där. Så jag gick hem och sen när jag skulle titta på lite "Vänner" kom lillebror in och vi låg och snackade i typ 1,5 timme. Himla trevligt! Mindre trevligt var det att jag ställde klockan på 9.30 idag så jag sov ca 7h inatt, vilket inte är så mycket. Jag blir så seg när jag sover mindre än 8 timmar. Men men! Har ätit frukost och tittat på "So you think you can dance" nu på morgonen.

Har bara min rosa morgonrock på mig och gröna mjuka tofflor, men ska snart upp och göra mig i ordning, och framförallt duscha. Ciao!

stan idag

Idag har jag varit på stan med Carro. Åkte in vid 12 så vi hade hela dagen på oss! Var först och bytte hennes väska som hon hade köpt igår men redan hade gått sönder lite. Sen gick tittade vi lite i Gallerian och Sturegallerian. Jag köpte en latte på Wayne's. Sen gick vi runt lite till och landade sedan på McDonalds där vi satt och avnjöt en lunch och pratade i cirka 1,5 timme. Sen var vi inne på PUB och tittade i småaffärer. Vi provade balklänningar på Debenhams (Fastän vi ska börja 3:an och redan har haft vår bal). Men det var skitkul! Blev helt kär i dom! Skitsnygga. Fast när ska man ha dom?

Sen kikade vi lite till och hon köpte Diorkiss som jag vill ha, fast en annan färg. Själv hade jag inga pengar så det blev inget till mig.

Hittade VÄRLDENS snyggaste svarta höstkappa på Debenhams. ååh vad fin den var! 1800 kr, men vadårå! ;) Hittade även miljoner snygga skor (mums).

Är hos Carro nu, vi ska snart äta oxfilé och potatisgratäng. Mumma!

Uppdaterar sen! Puss ciao

Natti natt

Nu blir det till att hoppa ner i min breda säng och  läsa lite tidningar och se på tv innan jag ska sova min skönhetssömn, för imorgon ställer jag klockan på nio. Ska iväg vid elva till stan med Carro, och jag vill njuta länge av min frukost. Så sov så gott allihopa!

Och glöm inte att ni gärna får kommentera mina inlägg :) Blir bara glad!


Puss och godnatt

JORDGUBBEN! Måste ha!

100728-6



Den svarta jordgubben från Kenneth Jay Lane bara MÅSTE jag ha! Helt adorable! Kommer att säljas på kyssjohanna.se om 6-8 veckor och jag kommer vara först att beställa. 1150 kr kommer den att kosta, men det är den värd. Älskade lilla jordgubbe :)

mys mys mys

100728-5

Har precis gjort mig en kopp te och har tittat lite på friidrotten på fyran. ska alldeles strax lägga mig och läsa min bok.

Imorgon blir det en runda på stan med Carro. ska se om jag hittar fler lattemuggar. Men ska nog bara kika, har inte råd just nu. Hatar när det händer! jag vill att min plånbok ska odla pengar. Så det finns hela tiden! visst? vad ledsen jag blir. jag som vill ha så mycket. ähh, jag överlever. :) ska iaf köpa en latte på robert´s coffee iaf! Det ska jag banne mig unna mig. för jag är liksom beroende av det. nu ska jag kika runt lite och läsa bloggar. puss!

sockerkaka och georg jensen

100728-4

Se vilka söta salt och peppar kar! Det är liksom en tyngd i botten som gör att dom inte ramlar om man råkar stöta till dom (ungefär som såna barnmuggar ni vet?) Hittade dom när jag och mormor var i stan i skövde! (det är georg jensen och kostar typ 500 kr styck, men vadårå?)  hehe ;)
Skulle absolut köpa dom om jag hade en egen lägenhet.

Apropå det så tittade jag och mamma på några lägenheter i tidningen idag, så vi ska på visning nästa vecka! Nice. Har iofs ett skolår kvar, men det skulle var jävligt skönt att flytta. Och ha möjligheten att inreda efter egna behov och åsikter. Yes! Nu ska jag äta nybakad sockerkaka och dricka en latte. MUM! Ciao!

Mulberry

Mulberry

ååh visst är den omöjlig att inte älska? Mulberry Bayswatern som går att köpa på mulberry på Östermalm. Har gått in där ett antal gånger för att sukta efter denna uppenbarelse som jag inte kommer att kunna köpa förrän jag har fått jobb. Men ååh så jag älskar den!

vill ha den grå!

vill ha den grå!




Den grå tröjan i mitten fångade min uppmärksamhet otroligt. Den är enkel men ändå lite busig med den  höga och fladdriga kragen. Den skulle passa utmärkt i min garderob! Älskar såna färger som grått, vitt, blått, svart och brunt. Tröjan är från Tiger jeans och kostar ca 1100 kr. Undra om jag kanske kan hitta den i Åhlens city i stan? Hmm. Det är värt att ta en sväng dit! Då kan jag passa på och kika efter fler ribbade Filippa K linnen. LOVE! Mitt rosa är to die for.

Britney och godnatt

Har precis tittat på lite småfilmer på youtube på Britney Spears. Himla härlig tjej. Jag tycker faktiskt om henne fastän alla andra tycker annat! Can´t help it! Ska faktiskt upp och titta på hennes och Kevins serie Chaotic (eftersom jag självklart har den). Den är faktiskt kul!

Jag måste lära mig hur man stoppar in bilder i sin blogg. nån som vet?


Nä nu börjar jag bli trött, morgonmänniska som jag är.

längtar efter mitt nybakade bröd och en latte imorgonbitti. MUM!




Godnatt älskade människor


Djävulen bär prada

Gud så härligt det ser ut när knallröda små pluttar knallar omkring på tangentbordet istället för tråkiga omålade. That made my night! hmm.. Kanske borde göra lite te och läsa min bok, som jag faktiskt inte har läst i varken idag eller igår.

Läser "Djävel bär prada". Än så länge är den trevlig men har inte riktigt fångat hela min uppmärksamhet på samma sätt som "En shopaholics bekännelser" gjorde. Men men. Det kan ju bli bättre! Nu har jag iaf bytt om till korta sköne rosa shorts från hm. Himla mer mysigare än jeansshorts.


Gud vadmånga inlägg det blev samm kväll. Men jag är så oerhört uttråkad. Finns det något tips på vad man kan göra när man är ensam en torsdagskväll? Alla tips välkomnas, till och med tips om att gå ut på stan fastän jag aldrig i mitt liv skulle göra det i mitt tillstånd. (tillståndet = jääävligt trött)


plupp

Nagelhysteri

Fick akut behov av att måla naglarna. Rotade i mammas väska och hittade knallrött. Så coolt! Inte en av dom färgerna jag är van vid att använda. sen hittade jag en annan färg som liknar lite ljus mocca choklad eller nåt (hur nu det ser ut). Fast det ljusa har jag på tårna. Det röda ska jag kleta på mina naglar nu. Skriver igen när jag är klar!

JAG - baka bröd? jovisst

Jovisst. jag bakade bröd häromdagen! Steg upp 8.30 och bakade bröd! Och jag är 18 år. Ska jag skämmas för det? Ähh skit samma, det var skit gott! 3 limpor blev det. Fast eftersom jag inte är så bra på det så lät jag dom vara inne i ugnen lite för lite. Så lite degiga var dom, men om man rostar dom är dom härliga! Och mamma och lillebror blev glad när dom kom upp till doften av nybakat bröd. Tips till alla som vill hjälpa till fast inte orkar städa! och det bästa är att man själv får äta av det också. :p

Endast en pizza

Endast en pizza blev det att inhandla i centrum idag! den var god och jag önskade att jag hade orkat äta upp hela, men bara halva fick plats i magen. Det gjorde ont att behöva gå ifrån en halv pizza som låg ensam kvar på tallriken med endast kniv och gaffel som sällskap.

Jag och carro satt minst två timmar vid pizzerian och pratade. Himla go tjej det där. Sen gick vi runt och tittade, läskades framför dior läppglanset, men det får vänta tills nästa vecka.

Sen ringde dom och bad mig jobba ikväll. Satan, men jag var ändå vid centrum så det var bra. Sen kom jag hem och blev serverad en hamburgare. mumma!


Fast just det... Jag köpte Veckans NU på Ica när jag hade gått av bussen. Men den bara MÅSTE jag ha, för jag är liksom beroende.

puss

Outfit

Idag blir det nog avklippta vita jeans, hm (Med härliga små hål mellan benen, haha)
svart tunn t-shirt med tryck, gina tricot
grå liten hoodie, hm
sen blir det flipflops,hm

eftersom mina fötter fortfarande skriker i smyg på mig för att jag tvingade dom att gå i mockapumpsen. wooops!

nu ska jag träffa min underbara vän, ha en trevlig dag!

Lyxfrukost

God morgon!

Hoppade upp pigg som en lärka imorse 9.30 och åt världens lyxfrukost bestående av:

Omelett på två ägg med lite grillkrydda på
ett glas juice
en kaffe latte (Med mina nya skedar!)
små jordgubbar
en nektarin

Satan vad gott det var! Det var ingen annan i familjen som hade gått upp ännu så jag satt helt själv vid bordet. hur mysigt som helst!

Idag ska jag träffa carro i Täby C. Får se om vi tar en pizza och sitter och snackar massa skit om det som hänt sen vi sågs sist. Idag ska jag dock inte shoppa något. har lite pengar över, men dom ska jag faktiskt spara, hör och häpna! så det blir endast lunch och möjligtvis en latte. kanske en tidning (hihi), sen får det vara nog! Nu ska jag upp och duscha. Vad ska jag ha på mig idag då? hmm... ciao

kläder kläder kläder

var det regnigt ute så jag kände mig lite höstinspirerad, så det fick bli:

stor rosa väska, hm
svarta cityshorts (typ), kappahl
svart brottarlinne, jc
svart tunn tröja över, hm
håret lite slarvigt uppsatt
grå ankelboots i mocka, nånstans i Skövde

Härligt att mina fötter fick känna på lite smärta idag! Det var härligt! (ironi ironi)


En lista

Favoritcafé: Det går br med vilket som!
Favorittidning: Veckans nu och Elle
Favoritplagg i garderoben just nu: Ehm... går nog inte att svara på
Byter gärna garderob med: Nicole R. eller Ashlee S.
Vanligaste färgen på mina kläder: Vit och svart och brunt. Måste skaffa mer blått!
Sminktips till allmänheten: Inte för mycket foundation. Det syns!
Mitt rum kan beskrivas som: Himmelrum med mycket vitt och blått.
Mig själv med tre ord: Envis, ärlig och problemlös.
Jag tränar: När jag känner för det.
Jag ville bli när jag var liten: Skådis
Nu vill jag bli: chefredaktör på tidning, typ
Humör just nu: mätt, hehe
Är det nåt du absolut inte äter: Potatis
Hur många kuddar sover du med: Tre
Morgon- eller nattmänniska: morgon
Sparare eller slösare: Slösare en masse!
Bästa film: Crash
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2
Bio eller promenad: Båda
Är du kittlig: Yeah
Största svaghet: Att inte kunna spara pengar
Det här är jag bra på: Att få som jag vill
Chips, morötter eller godis? Chips :p
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : Tråkigt nog stökigt
Kaffe, te eller inget? Kaffe latte!
Har du en besatthet? Shopping! Helt sjukt. Och sen min älskling! och så har jag en förkärlek för cola light. 




Det var det! Inser nu när jag läser listan att jag borde ändra lite på mina vanor och så. Men äh, det får vänta!

Vill man va fin får man lida pin :p

Satan vad ont jag fick av mina otroligt snygga skor. Attans. Men vad ska man göra? ;)

Det blev inget stan i alla fall, var så dåligt väder och har inte någon lust att bli dyblöt så jag åkte till Täby centrum och vandrade runt några timmar. Köpte bland annat björnborg kalsonger till älsklingen och ett album till mitt herbarium som jag måste göra. Införskaffade även 6 kaffe ltte skedar. Lovely! Letade dock efter nya latte muggar men det hade de ont om. Jag kanske är ganska kräsen men dom måste var tillräckligt breda liksom! :)

Såg även att Rizzo har beställt in DKNY väskor. YEY! det var iofs bara en som var snygg och den kostade bara 1800! Måste ha. Jag struntar nog i Mulberry väskan då... Jag har dock inga pengar nu, men jag får spara. För den väskan jag såg väckte verkligen ha-begär! lovely. Sen köpte jag klart en latte och strosade vidare.

Imorgon ska jag nog träffa Carro. Hoppas jag. Ikväll ska jag bara mysa och kolla på tv med the family. Nu ska jag läsa bloggar och tänka på "min" väska. Hihi! puss och kram

Till fina staden

Idag blir det av till staden för att hitta ett fotoalbum. kommer säkert springa på något annat onödigt, men vad gör det? :p

ska även köpa diors läppglans, möjligtvis helena rubinstein som jag såg igår och blev kär i. trots att det är sommar fortfarande, tintalar jag mig själv, har jag på mig helsvart. Tänkte det var längesedan, och för att pigga upp lite har jag min stora rosa och blommiga väska som är helt to die for. plus mina gråa nyinköpta ankelboots i mocka. ska se hur dom går att gå i! Nu ska jag dra mig. Ha det bra idag! bye

aha!

nu fixade jag lite till! woho.

jo så här är det. Står inför ett dilemma. Vill ha den svarta mulberry bayswatern för typ 7000, dkny klocka (urläcker) för 2500 typ och dior läppglans för 200. Enligt min plånbok just nu meddelar den att jag antagligen borde satsa på läppglanset till att börja med och sen klockn och sen väskan. Himl svårt detta när budgeten inte räcker till. Meddelar sen när jag avverkat mina drömmar. ciao

Ny blogg

Se där! Jag som inte är det minsta teknisk klarade att fixa ihop en liten blogg. hm! så... hur fixar man läsare till sin blogg? Ut på jakt? well.. Det ordnar sig :) Nu ska jag snnerligen hoppa upp på min motionscykel och dra en mil. Enjoy the blog!