Breathe

Äntligen en lugn helg, på flera veckor! Gick upp kl 8 (utan väckarklocka!), drack två stora latte och sitter nu fortfarande i morgonrocken och njuter. I feel spiritual!

Matte C provet som jag hade härom veckan gick super! Jag fick G! Så glad har jag aldrig varit i hela mitt liv... typ.

Har köptv 2 nya sommarskor, trenchcoat och världens skönaste tröjor den senaste veckan! Tyckte jag förtjänade det lite grann. Hittade dock en till jacka igår som fastnade på näthinnan =P Får se om den får följa med mig hem!

Opererade bort ytterligare 2 visdomständer i onsdags. Dom haar dock inte besvärat lika mycket som den första, thank god!

Ska bara slappa idag, sen jobba och slappa ännu mer.


Ha en bra lördag!

=D

Shopping och helg!

Yeeey, nu har jag äntligen köpt mig en trench, för en billig summa! Skitsnygg. Ska bara lägga upp den, för jag tycker nog den är liiite lång. Sen köpte jag även vita tygskor till sommaren, men mina fötter blev inte så glada, men dom får allt vänja sig!

Köpte även n tröja och en klänning idag när jag var i centrum. Var först där med Jobo och kikade, sen med Ca och käkade lunch och strosade.

Har precis cyklt en mil på min träningscykel (applåd till mig). Börjar bli dödshungrig!

Så nu ska jag käka, kul inlägg! Kul...


=P Puss!

Andas

Känns skönt att få andas ett par dagar nu innan jag måste plugga till prov igen! Lovely.

Gjorde mitt sparkonto glatt idag genom att mata det med lite pengar. Lucky him. Det blev så för att jag tro det eller ej verkligen KÄNNER för att spara pengar! Helt otroligt. Förr shoppade jag upp minsta öre, men nej nej!

Men snart kommer det pengar igen som jag kan unna mig genom shopping. Känns bra!

Tog bort stygnen i munnen idag också! Tog typ en minut sen var jag ute igen. Kändes ju värt tt åka ända in till odenplan bara för det, men men!

Har precis ätit mumsig pasta/grekisksallad ala mig! wii..

Ska nog lägga mig och läsa  min bok med lite te tror jag. Mys!

Puss

plugg plugg

Vaknade 8.30 imorse, av egen vilja! God.

Käkade frukost, städade hela mitt rum, sen började jag plugga, sen kollade jag på lillebrors innebandymatch (dom vann, yey!). Sen käkade jag lunch, och sen har jag pluggat ända tills nu. Har varit en väldigt produktiv dag idag! Är stolt över mig själv =P

Har gjort klart två av skolarbetena (nästan klart, ska bara finputsa imorgon). Sen imorgon måste jag göra klart svenskan.

Nu ska jag käka middag.

håller fortfarande på och tänker på vad jag ska köpa för mina pengar =P Har sparat nu ett tag och inte köpt något, så nu i veckan måste jag nog shoppa lite. Vad ska man köpa?

Turkiet nästa

Nu har jag och mamma bokat vår resa till Turkiet! Guuud vad skönt det ska bli! 9 juni åker vi och blir borta en vecka. Jag längtar sååå efter solen!

Men nu måste jag göra en inköpslista inför resan:

1. Digitalkamera (Jag vet, jag är seg)
2. Nya solbrillor
3. En somrig handväska
4. Fler par sommarskor
5. Kjolar, shorts och klänningar


Ja, det var ungefär allt jag kom på just nu. Nån som vill skänka nån miljon eller? =P Så mycket jag vill ha hela tiden. Skit också.

Men gud så glad jag är!


Fjällen och visdomstand!

Ååh har tillbringat en underbar vecka i fjällen med min familj och C! =) Jag och C hade egen sovstuga, hur mysigt som helst! Han hade aldrig åkt skidor förut, så jag fick lära honom, sen fick han också två privatlektioner av en av skidlärarna i tidig födelsedagspresent av min mami och papi =)

Veckan var iaf jättehärlig, dock var inte vädret på vår sida, bara en dag. Men jag klagar inte! Min morbror, hans fru och deras brn, mina kusiner, var också där den veckan + två av mina andra kusiner, så dom kom och spelade rappakalja med oss på kvällarna! (Jag vann flest gånger, wiii=P)

Kom hem natten till söndagen, och i söndags jobbade jag hela dagen, och C var kvar hemma hos mig.

I måndags opererade jag bort en av mina visdomständer, ska ta bort två till. Själva "operationen" vr inga problem alls, men sen när bedövningen släppte gjorde det skiiiitont och jag mådde illa och allt, så jag kunde inte ens följa med C till tåget =´(

Sov knappt nåt från måndagen till tisdagen, men var i skolan igår trots allt. Gjorde skiiitont hela dagen igår, men var i skolan och jobbade iaf. Inatt sov jag lite bättre, men vaknade iaf av smärtan och fick proppa i mig ipren. Men idag orkade jag inte gå till skolan. Var helt slut sen igår och så behöver jag ändå plugga lite, så kan lika gärna göra det hemma. =)

Men vad har ni gjort den senaste tiden, käraste läsare? Har saknat er!