Tisdag och onsdag

Glömde visst att blogga igår fastän jag ivrigt satt vid datorn och läste andras! Så kan det gå.

Igår fick jag tillbaka filosofiprov = VG+! Nice. Fast jag blir egentligen bara riktigt nöjd när jag får MVG:n men men. Kan nog sätta dit ett mvg på slutbetyget iaf.

Sen var jag ute och vandrade med lille Max, han somnade efter 5 min, så det var bra! Kollade annars bara på tv igår, och gjorde två mattetal. Haha.

Idag har det bara vart skola skola skola. och lite dagdrömmande om en väska. =P Jag och U sprang som satan till bussen och hann med den. Skönt att inte behöva vänta en halvtimme liksom. Så nu är jag hemma, har överlämnat en gitarrsträng till lillebror som efterfrågades och sitter nu och äter lite yoghurt.

I helgen ska jag till C! Wiii =D Ska bli vääärldsmys att se honom igen, + att vi ska väg och kolla på skor, eftersom jag aaaldrig hittar ett par skor här som jg vill ha! Jag får helt enkelt ge Götet en chans på den fronten.


Outfit:

Svarta "fin"byxor
vitt skärp
gult långt linne
svart-vitt randigt linne
ljusgrå kofta

VÄSKAAA

Det är det enda jag kommer på att önska mig i julklapp! Det är verkligen det. Jag har allt annat så det är det enda stora jag önskar mig. Annars kommer jag bara på pengar och sånt, men får jag väskan är ju det problemet ur världen =) Would be lovely!

Annars kan jag önska mig burberry halsduken i cashmere som jag velat ha i år och dar och ett halsband från kyssjohanna. What to do?


Knipsade just bort min piercing i örat eftersom den verkligen inte gick att ta bort! Och jag undrar varför jag ens bytte i början, vill ju ha en ring där iaf, jag vet ju det, men envisades iaf med att byta. Så nu är den lilla skinnknoppen alldeles röd och öm för att jag dragit i den. ska snart sätta in ringen igen och då är allt som det ska! =)

GAAAAAAAAAAAAHH

Har ekonomiprov imorgon och den som känner mig rätt vet att jag inte har börjat plugga!! Det känns iofs ganska lätt, men ändå. Måste ju fräscha upp minnet lite. Och visst är det några grejer jag inte kan så här på rak arm. Men jag orkar inte!!!


But stay calm... Det kommer ju en härlig dg efter denna dödliga måndag. Jag längtar till tisdags. Så mycket så jag spricker! Då är allt lugnt, iaf i några dagar. Sen är det religionprov på fredag.





JAG BEHÖVER SHOPPA!!!

CRAVINGS!!!!

Har inte haft ork att blogga dom senaste dagarna. However börjar jag bli frisk nu! Ska iaf till skolan imorgon, har ekonomi prov.

Både igår och idag har jag och mamma suttit fastklistrade vid tv:n och kollat på Project Runway. =D Daniel är bäst, hoppas han vinner. Han har gjort bäst kläder nästan varje gång tycker jag. Ska bli spännande tt se slutet snart!



Ååååååh har världens cravings efter kläder, skor, väskor, smycken och ALLT. Har seriöst inte shoppat på evigheter! Jag behöver nytt!!! Det jobbiga är att det är jul nu, och då får man inte vara egoistisk. Snas... Jag behöver verkligen nya kläder!



Outfit:

Velourset i svart

Dödssjuk

Näe inte riktigt, men sjuk är jag iaf. Bröt ut igår med halsont. Nu har jag vääärldens halsont och feber och vill bara ligga och inte göra nånting. Är också ensam hemma så det finns ingen som kan göra mat till stackars mig. (Not) Men jag orkar faktiskt inte göra mat, fastän magen skriker som satan.


Mamma kommer hem senare med cola light, thank god. Nu ska jag se "Du är vad du äter".



Outfit:

Sjukkläder och fleecepläd och hängiga ögon.

Nice.

Nu är den här =)

Min Mulberry agenda kom redan i fredags! Yey! =) Ska ta den till skomakaren idag och se va dhan kan göra. Ska även köpa hårfärg, saltvattenspray och kanske nåt klädesplagg. Sen ska jag till syster och fira henne, hon fyllde 20 igår, så hon, mamma och pappa var ute och åt middag, men jag satt barnvakt hela dagen igår så jag kunde inte följa med. Men jag tjänade 500 spänn iaf =)

Fredagen orkar jag inte berätta om nu, men det var kul tills llt spårade ut och så. Sov typ 3 timmar, så jag somnade igår när jag barnvaktade. =P typ 21.45.

Nu ska jag duscha och klä på mig!

Ciao

Mulberry bild


100728-24100728-23





Här är den! Isn't it lovely =)

Blir alltid så kär när jag hittar såna här fynd!

Mulberry agenda införskaffad!

Köpte nyss en äkta mulberry agenda på tradera! Bara 800 kr, det är ju rena gåvan. Den är i färgen oak, och lite sliten, men det gör den bara charmig tycker jag! Ska dock ta den till en skomakare för att försöka få bort ett par fläckar som fanns. Men annars är jag nöjd! =D Ska ju även köpa papper till den.

Blev inget av den där väskan jag budade på. Den kändes inte så hundra att jag ville lägga ut så mycket pengar som beloppet kom upp i. Det var ju synd, men det kommer fler gånger! Jag tröstade mig på med min mulberry =) Wiii!

Gröt

Har faktiskt börjat äta gröt nu på morgonen. (Har gjort i två dagar, hihi)
Men jag känner faktiskt lite förbättring! Bättre energi och koncentrationsförmåga, samtidigt som jag har promenerat både idag och igår.


Back on track!

söööööt

Kom precis hem från barnvaktning. Hugo (2 år) är sååå söt! Han sprang fram till mig när jag hämtade honom på dagis och hoppade upp i min famn! Kan det bli bättre? Det är nästan så att jag skulle vilja ha en egen med C. hihi! Fast inte än dock, så don't worry.

Gick faktiskt dit, det tog 30 min i raskt takt! Så nu har jag gjort mitt för idag. imorgon ska jag gå hem från skolan, ca 40 min, det blir bra.

Nu ska jag läsa bloggar och slappa framför teven.

Imorgon är det en skön dag, bara två föreläsningar så man kan sova undertiden. =P

Puss!


Svenska NP del b

hade bara svenska nationell uppsats idag. Gick ganska bra faktiskt! tog typ 3 timmar sen var jag klar.

Nu ska jag äta lunch och sen sitta barnvakt.

Outfit:

Svarta mjukisar, hm
Brun kofta, Filippa K

Ville ha mjukt eftersom vi skulle sitta ner hela tiden =P

oj

Svenska B uppsats var det ju, men iaf!


(Hade A-delen idag, och jag kommer inte håg nåt jag skrev. Massa babbel, bara)


Godnatt!

Har vart en bra dag idag! Fick reda på att vi fick MVG på vår 12-sidors långa affärsplan! (mest tack vare mig för jag finslipade alla detaljer och gjorde den perfekt i helgen, hihi). Sen ska vår handledare även skicka in vår till ungforetagsamhet.se, för han tyckte den var så bra så vi ska tävla med den som bästa affärsplan! Wiihoo! Känner mig stolt. Därför blev jag helt taggad idag och GICK hem från skolan, 35 min, och gjorde våra visitkort till vårt företag + en marknadsföringslapp som vi ska sätta upp. Yey!

Nu ska jag kolla lite på tv och sen bada (för att bli varm) och kanske läsa lite, eller sticka på mina vantar! (Snart klar med den sista)

Imorgon är det svenska C uppsats i 6 timmar. Can't wait.


Godnatt!


Väska

Säm nämnt i något inlägg för en liten tid sen så har jag ju budat på en ny väska, som den väskoman jag är =) Jag kan inte få nog helt enkelt! Hoppas den blir min, men det blir till att se om några dagar!

Längtar...

Godmorgon, godmorgon...

...hör fåglar sjunga glatt!

Inte så mång fåglar nu, men iaf!

Somnade faktiskt om lite efter jag hade ställt klockan i morse, så jag var inte uppe förrän 10.30! Usch.

Idag ´ska jag och mamma eventuellt se Djävulen bär prada, men vi får se hur det blir med det! Ska iaf hjälp henne att storhandla, plugga lite och gå promenad. Blev ingen igår eftersom det regnade så mkt.

Ciao!

Grattis till mig=)

Har haft över 3000 sidvisningar nu! Inte lika många unika besökare, men snart så!

Har precis ätit middag med familjen, som jag lagade. Syster var förbi en sväng också! Jag gjorde fullkornspasta (För jag får så ont i magen av den vanliga pastan) och kycklinggryta. Sen gjorde jag lite krustader med skagenröra och svamp-&räkstuvning. Mum!

Ikväll blir det bra att ta det lugnt, är heeeelt dödstrött. Funderar på att kila iväg och köpa lite godis, men jag vet inte.


Ciao!

Gårdagen och dagen

Var jättekul att träffa Carro igår! =) Det var länge sen. Vi käkade på Donken, eftersom inget annat hade öppet. Sen köpte vi popcorn och sen blev det "Hemligheter" på bio, den med wallander. Den var fktiskt riktigt bra! Brukar aldrig se svenska filmer, men denna är att rekommendera!

Sen kom jag hem och fixade vår affärsplan, alla detaljer, eftersom jag är kontrollfreak så ville jag göra allt själv.

Ställde klockan på 10 imorse, har ännu inte ätit frukost utan bara druckit en kaffe latte. Har dock gjort klart hela affärsplanen och skickat in den, och blev riktigt nöjd! =)

Sitter fortfrande i bubbelgums rosa morgonrock och gröna tofflor. Wii! Ska snart klä på mig, gå en promenad (om det slutat regna), och sen plugga Internationell ekonomi. Kul! Arbete på ca 4 sidor. Great! Ska inte vara klart förrän om 1,5 vecka, men jag vill göra klart idag för sen är det så mycket annat som ska göras.

Saknar C :(


Kvällen:

Ska snart dusch och fixa mig lite. Känner mig som ett slusk i ett träsk. Skulle ni se skulle ni hoppa till av rädsla. (Nu hoppade jag lite för jag såg fettiga hårtestar på mina axlar. USCH!)

Så, dusch ja. Sen blir det outfit. Inte så fest lig, men lite grann iaf! =)

Svarta leggings
Svart klänning
Bruna/ev svarta stövlar
Dior väskan



(Har budat på en ny lovely väska idag, hoppas jag får den!)

KNÄPPT!

Jag skrev ju ett inlägg igår, men det har bara försvunnit!!! =S Skumt.

Ska träffa Ca ikväll och ät middag och se på bio=) Länge sen jag såg henne, så det ska bli kul!

Är bara allmänt trött och behöver vila ikväll. Imorgon kommer syster hit och så ska vi fira hennes födelsedag lite, hon fyller nästa helg.

På tisdag är det svenska Nationellt Prov i 6h. Great!

Nu ska ja gläsa bloggar.

(Tråkigt inlägg jag vet, men jag orkar inte)

Men annars är jag jätteglad!


Rich Bitch...

... har äntligen öppnat, och eftersom jag förlorade budet på LV plånkan igår (buhu) så har jag nu dom pengarna till min eftertraktade Puccisjal istället! 1200 är ju inte så farligt egentligen. Den ska bli min iaf!

Har precis passat småkusinerna och fått 300 kr, nice! Nu ska jag lägga mig och sticka på mina vantar!

Ciao och godnatt

hemma och dödstrött

Känns konstigt att jag bhar varit i Göteborg idaG! Vi gick upp kl 6 imorse och tåget gick 7.42. Alltid tråkigt att åka ifrån varandra =( <3

Sov iaf på tåget, så det gick ganska snabbt, sen hade jag bara en lektion, så det var skönt. Hann med lite projektarbetes fix efteråt också med J och Cs.

Sitter nu och dricker kaffe latte, har ätit mackor, yoghurt och en clementin också, för jag har inte ätit lunch idag. Ikväll blir det lax och fullkornsris! Jag är faktiskt riktigt sugen på det. Ska ut på promenad sen också, ska bli jätteskönt.

Nu ska jag kika påp blocket och tradera!

Funderar på att bjuda på en LV plånbok, äkta såklart. Hmm, maybe I will!

Puss!


Outfit söndag

100728-22

(Ursäkta ansiktsyttryck och störd hand =P)


Har vart på Universeum idag med C! Jättekul =) Klappade orm, larver och blodigel =P och så tittade vi på hajar och andra fina djur! Det var jättemysigt =)

Nu har vi spelat lite spel med hans föräldrar och ska väl kolla på Gothika nu, tror jag.

Trevlig kväll! =)

Ute kväll med C

Jag och C ska fira 3 år idag =) Middag på Chinesen och lite drinkar eller nåt, frågan är hur vi ska komma hem. Sista bussen hem från Kungälv går vid 21. Då har vi inte ens ätitklart, och skulle vi gå skulle det ta typ 1 timme, helt otänkbart nu i kylan! Får se hur vi gör. Vi kanske eventuellt väntar med drinkarna tills vi kommer hem istället, så kan han köra =)

Hans syster M klippte mig idag! Topparna bara, men det var jätteskönt!

Har ätit god kladdkaka och bestämt att jag ska åka hem på måndag morgon istället =) wiii!

Outfit ikväll:

Svarta leggings
vitt långt linne
tunn krämfärgad lång tröja
bruna stövlar
Dior väska

Eventuellt bild senare ikväll, hör och häpna!

Trevlig kväll =)

DIOR

Nu finns en jättefint Diorväska, blå, i kuvertform på Tradera! Om man söker på Dior och sen går in på "Handväskor". Endast 250 kr! Passa ¨på den som vill!

Gårdagen och dagen

IGår var jag och C iväg för jag skulle köpa ett par skor jag hade sett, men såklart var dom borta när jag kom. Satan! Visste jag skulle köpt dom redan när vi såg dom häromdagen. Vi fikade där iaf, sen åkte vi till P och spelade sällskapsspel! Jättekul =) C vann såklart.. =P

Sen hade vi myskväll, köpte dipp, chips, gurka, cola och hyrde 3 filmer och så låg vi i sängen hela kvällen =) Och så åkte vi och hämtade P och skjutsade hem honom för han hade varit nånstans. typ 1 inatt. Men det är alltid trevligt.

Idag ska vi bara vara hemma, men ikväll ska vi äta på kinarestaurang för att fira vår 3-års dag som var förra torsdagen. Mys!

Nu ska jag kolla väskor. =)

Puss

I sängen

Jag och C har seriöst legat i sängen hela dagen idag =) Har varit jättemysigt! Tittade på Jane Doe, som jag köpte igår, som förövrigt mer eller mindre SÖG. Men det är lugnt! Har kikat på vänner och skrattat och kittlat varandra, så nu är jag helt slut. Har precis druckit lite kaffe och ätit bulle. Mum.

Ska bara fortsätta mysa ikväll =) Ska dock iväg och köpa Ben & Jerrys sen, för det har jag vart sugen på hela veckan.

Outfit:

Täcket

Idag

Blev en kort promenad och cigg i snön, vi började frysa =P

Sen har vi ätit lunch på "ett litet café", vi är änna stammisar där nu =) Jag åt pasta sallad med fetaost och oliv. Mum! Sen blev det kladdkaka och kaffe efter det. hihi!

Sen köpte jag en film, "Jane Doe", för 30 spänn. Wihoo! Och han köpte ett par vantar (likadana som han har köpt två gånger innan men han har tappat båda dom högervantarna, så bättre lycka till detta tredje par).

Snart ska vi träna och sen ska vi mysa! Det är ju OC ikväll! =D

SNÖ!

Det har snöat inatt här i Gbg! Snacka om att jag sken upp som en solstråle i morse. Wiiii! =D

Jag hade velat göra snölykta, men tyvärr är det inte så mycket snö och så är den hård och isig, jag får vänta helt enkelt!

Snart ska vi ta en promenad och ta en cigg =)

Sen ska vi åka och fika, är så sugen på en riktig kaffe latte!

Åh, jag vill bara ut! Tyvärr glömde jag långbyxor hemma =S Så jag får ha leggings och mina mysbyxor som jag barukar ha liggandes här när vi promenerar. Can't wait!