C spelar gitarr för mig =)

Sitter nu och väntar på att pausen på 4an ska vara över. C sitter och spelar elgitarr för mig. Han är grym.

 Purple rain med Prince. Love!



Mord i sinnet är det vi kollar på. Jag är förvånad att jag inte har blivit trött än då jag vaknade klockan 7 imorse, på en lördag liksom. Har bokat tåg till imorgon, 20.42. Så vi får hela söndagen på oss också! =)

Idag har vi mest slappat, men vi var iväg och hyrde en film "Hostel". Usch! Inte lika intelligent som "Saw" men ändå samma jobbiga känsla. Tur att vi såg den på dagen iaf!


Det har regnat hela dagen här idag. Hoppas det blir bättre väder imorgon..!

Nu sitter vi och dricker lite Jäger och han spelar fortfarande =) I like.

Kärlek till C.

Haha! Vilket skämt.

100728-12


Haha! Vilket skämt. Kollade igenom C:s bilder och hittade denna otroligt fula bild på mig från i somras. Gud, det ser ut som jag har sprungit jorden runt! Jesus. Men det jag skulle påpeka var hudfärgen! Kommer dröja år och dar innan man blir sådär lite härligt solbränd igen. Jag är blek som en gris nu och det är inte pretty måste jag säga! Just not pretty.

Äntligen hos C!

Kom fram 19:15 igår med det sega tåget som tog fyra timmar och tjugo minuter. Trodde att C:s föräldrar skulle komma och hämta mig eftersom C skulle jobba. Men när jag stod där som kom han själv! Han hade fått sluta tidigare =) Och jag var skittrött eftersom jag inte hade någon plats biljett och det inte fanns någon vagn på tåget för obokade platser så satt jag i bistron hela resan i världens mest osköna korgstolar. Kul! Det var den segaste resan.


Somnade jättetidigt igår kväll efter lite mys framför teven och vaknade klockan 7 imorse och var jättepigg. C sover fortfarande, ska snart ner och väcka honom. =P Åh, han skulle spela in min favoritfilm som gick inatt men som jag inte visste om, men så gick något fel så det blev ingen inspelning. =/ 84 Charings cross road, heter filmen och jag tittar varje dag efter den i TV-tidningen och så missade jag att den gick igår. Det var jättegulligt av honom iaf! =)


Har bara ätit ett ägg till frukost, ska äta mer sen när han kommer upp. Har inga planer för idag, men hoppas på en stund ensamma om hans föräldrar åker bort nånstans.. =P

Skulle vilja ta en sväng på stan men det är så satans tråkigt väder här nere! =/

Ciao

Promenad till barnvaktssittning

Promenerade till barnen och nu är jag här. Dom spelar dataspel och jag sitter vid en annan dator. Nice! Har precis ätit köttbullar till middag (ska egentligen inte riktigt äta det, men vad ska jag göra när dom inte har nåt annat?) Dessutom ska jag promenera hem ikväll också så då har jag gått sammanlagt 50 min. Det får kompensera upp köttbullarna helt enkelt!


Ska upp och se Menduro nu. Ciao

Barnvaktning

Ska snart promenera iväg och sitta barnvakt! Ska bara boka biljett till C imorgon! =)

Har faktiskt gjort en massa ekonomi nu! Känner mig stolt. Annars brukar jag inte börja plugga förrän kl 10 på kvällen.. =P

Men nu måste jag springa. Adios

Lunch

Har precis ätit lunch!

Kycklingklubba
stekt svamp
två stora tomater
kall tomat och basilika sås


Det här med GI funkar riktigt bra för mig! Det som är jobbigast är att inte få dricka kaffe latte längre =( Och tex när man är på stan och blir vrålhungrig så kan man liksom inte köpa något att äta för man får bara äta rent kött. Men igår köpte jag en korv (Åt ej brödet) för jag höll på att svimma (typ) av hunger. Att inte få ta en macka sådär när mn kommer hem på eftermiddagen är också lite motigt, men det funkar! Är supermotiverad nu. =D

Ska strax ta tag i ekonomin och sen boka biljett till gbg och promenera till barnvaktssittningen.

Godmorgon

Fastän jag var ledig idag vaknade jag 8.45. Why? Har iaf ätit frukost, det blev några skivor bacon, hade inga ägg kvar hemma. Åh by the way, har gått ner 1,9 kg sen i måndags! Inte helt fel.. :P Men det bästa är att jag har kommit igång efter sommaren igen och det känns bra.


Ska senare i eftermiddag sitta barnvakt. Nice! Kommer tjäna lite pengar iaf. Ska boka biljett till Gbg också. Och städa och äta lunch och plugga ekonomi, till testet imorgon. Inget viktigt test, men ändå.


Kanske ska upp och byta om. Sitter nu i min mjuka rosa morgonrock och gröna mjuka tofflor. tihi!


Till lunch blir det kyckling klubba och sallad! Längtar faktiskt redan... :p

Middag och jobb

Har precis ätit middag:

Lövbiff
Stekt svamp
Sallad
Kall tomat och basilika sås


Så satans gott!

Ska strax iväg och jobba, orkar väl inte riktigt det, men vad ska man göra.

På fredag åker jag till Göteborg! Wihoo.. Saknar C världsmycket =)


Ikväll är det Top Model! Don´t forget! Ciao

Önskas: Ny väska

Om någon vill skänka eller sälja sin dior, chloé eller mulberry till mig så går det jättebra! Är desperat och är inte nöjd med mitt liv om dom tre inte finns i min garderob. Ge mig nu! NU NU NU! Betalar massvis för dom!



Snälla... :)

Myrorna

Var på myrorna idag med vännen C, och hittade ett vänner-band som jag köpte! Annars hittade jag en jättesnygg Burberry-kappa för bara 700 kr! Det är ju rena gåvan. Ska nog in och köpa den nästa veck, om den är kvar!

Hittade även Ralph Lauren-skjortor men den ena var för stor och den andra för liten =/. Funderar på att köpa den stora och sen sy in den. Såg även en Dior-skjorta som en killa köpte sen. Coolt. =P


Har precis ätit lunch, blev lite sallad med skinka. Ska lägga mig i soffan nu och dega lite innan jag ska iväg och jobba ikväll. Åh, ska äta lövbiff till middag! Mumma.


outfit:

Svarta mjukisbrallor, hm
Lång grå polotröja, Lindex
krämfärgad väska, Wedins
Uppsatt hår
Ballerina skor, Vagabond

Väldigt tråkig outfit men vi hade bara en föreläsning i aulan idag så jag orkade inte ta på mig annat än mys! Ciao.

Promenad, middag och mys

Var ute på 40-min. promenad förut! Mucho skönt. Sen kikade jag på tv i väntan på mat. Maten blev idag kassler, lite stekt bacon och massa sallad. Skitgott! Är iofs lite hungrig nu, men ska äta några nötter innan jag ska lägga mig. Tycker inte riktigt om att lägga mig hungrig, men vad ska man göra?

Ska nu bara titta på tv och kanske lägga mig extra tidigt och kolla på film i mitt rum.


Imorgon börjar jag 9 och slutar 12. Nice! Funderar på att ta en sväng förbi Myrorna, har inte vart där på länge. Kanske har dom fått in nåt nytt..?


Godnatt! Puss

Jag kan inte läsa...

...samtidigt som jag går i skolan! Nån som känner igen sig? Jag läser 100 böcker på sommarlovet och sen intalar jag mig alltid att jag ska fortsätta när sommaren tar slut och skolan börjar. Men det går inte! Varför? Ja gälskar att läsa, men jag finner helt enkelt ingen ro i det samtidigt som jag har skolan som hökar över mig. Hmm... Jag har en massa böcker jag vill läsa, men som det ser ut nu får de helt enkelt vänta tills nästa sommar. KUL!

Nu SKA jag ut på promenad. SKA SKA SKA! NU! Går ut DIREKT efter jag stängt av datorn. Som jag gör nu. nu nu nu nu nu. nu.

Trött och glad

Jag är jättetrött idag! Beror kanske på att jag inte har druckit kaffe idag..? Hmm..

Slutade tidigt idag, så jag åkte direkt hem, såg att det inte fanns nåt hemma som jag kunde äta, så jag gick till Ica och köpte bacon, kyckling och lövbiff! Åt bacon och stekt svamp till lunch och ikväll blir det kassler och sallad.

Måste bara iväg på min promenad snart. Känns lite motigt eftersom jag är så trött. Nu har iofs solen försvunnit så det är lite bekvämare att gå långpromenad ute nu.


Är så glad för att jag inte har rökt på hela dagen igår och hela dagen idag! wiihoo.. Har ärligt inte hänt på typ 1,5 år. Förutom när jag var i fjällen med familjen. och på landet, men då kan man ju verkligen inte göra det. Det är ju en annan grej när man är i skolan och har så mycket möjlighet till det som bara finns! så nog är jag lite stolt. Har dock bestämt att bara inte röka på vardagar, men jag får på helgerne. Sen när det går bra så ska jag sluta på helgerna också, men jag måste ta ett steg i taget..!


Nu ska jag läsa bloggar och sen ut på promenad. Heja..

klänning

klänning

Var inne på ASOS.com och kikade och hittade denna dröm. Fin va? Funderar på att köpa den och ha på mammas 50-årsfest nu i Oktober. Den finns i rött också, men det skulle vara liteväl vågat. =P Men vem vet? Snygga pumps till och kvällen är complete. Love!


Var ute på 40-min. promenad förut och det var jätteskönt! Kom hem och ordnade middag efter det. Det blev ugnskyckling och paprik i ugn med mozzrell på. Mum! Nu ska jag upp och plugga lite ekonomi och sen sova. Skönt att det är tisdag imorgon för då har jag bara två lektioner och slutar 12.40! I like.

Får pengar på onsdag, torsdag och fredag! Snacka om nice.. :P Men nu ska jag SPARA! Så jag har råd att köpa dom där speciella sakerna som jag vill ha. tex filippa k-linnen som jag vill ha fler av och typ 100 par skor. Wish me luck. Imorgon blir det förhoppningsvis myrorna. Ciao!

GI, rökning och promenad

Idag har jag börjat med den här GI-metoden, bara för att försöka få ordning på mitt liv! OCH så har jag inte rökt på hela dagen! Det har inte hänt på cirka två år (När jag gått i skolan och haft möjlighet till det). Det bästa av allt är att jag inte varit sugen! Applåd itll mig. :p

GI-metoden började jag med för jag måste verkligen få ordning på min kost. Känner att jag verkligen äter för mycket skit och väldigt oregelbundet och jga märker på mitt humör och så att jag blir trött och seg och jag orkar nästan ingenting.

En ny start på mitt liv helt enkelt!


Äter nu en liten omelett, för jag åt bara sallad till lunch och ska snart gå ut på en promenad. Är lite dunkelt väder idag. Mys! Så man blir inte helt svettig när man går. =)

Middag och godnatt =)

Har nyss ätit ugnskyckling och en massa sallad! Mum. Ska snart upp och kolla på film och lägga mig tidigt. Ska äta lite godis också, för det är fortfarande helg! :p


Skolfotografering på fredag! Taggad som satan. (Perfekt iaf att min tvättahåretdag kommer att infalla just på fredag! Perfekt.)


Inget plugg i veckan. Slappt hela veckan igenom, I like!


Säger godnatt godnatt nu.. Puss!

I Norrtälje med L

Idag var jag och L i Norrtälje =) Innan dess var jag förbi Morfar och hämtade skolböcker som jag hade glömt där.

Först och jag och L lunch och sen promenerade vi längs vattnet och upp i skogen och så. Det var jättehärligt eftersom solen sken och det var väldigt få personer ute. Vi räknade ihop att vi gått över 1 mil idag! Känns jättebra. Blir så pigg av det! =) Har pratat om allt och ingenting idag. (Massa skvaller också, hihi! Fast inget dumt sådant.)


Kom nyss hem, bytt om till velour-set och ska göra middag nu. Det blir kyckling i ugn och en massa grönsaker!

Bilder från vår dag kommer senare när L har skickat dom till mig =)


Outfit:

Krämfärgade leggings, hm
vitt långt linne, Lindex
Svart hood, hm
Krämfärgad väska, wedins


Färgade håret igår förresten! =) Riktigt mörkt blev det. I like. Ciao for now

Godnatt =)

Nu går jag nupp och färgar håret och sen ska jag sova. Imorrn bär det av till Norrtälje Med L! =) En sån liten tripp som vi gör sådär en gång per ny årstid! och eftersom jag redan nu intalar mig att det är höst kommer jag klä mig höstigt i min nya gråa kofta, beiga leggings och  mössa.


Ciao!

Myskväll

Nu kikar jag lite på "Deal or no deal" och dricker fun light. Och så ser resten av min kväll ut! Bara mys framför teven. Kanske poppar lite popcorn om min svullna mage lägger sig nån gång :p


Ska eventuellt färga håret ikväll. Får se om jag orkar..! =)


Åh, by the way, har fått en ny byrå i mitt rum! YEY! Nu behöver inte längre min bokhylla agera som sminkförvaring. Nu har jag det på byrån istället och får därför ordentlig plats för alla mina filmer i bokhyllan istället! So happy. Ciao!

Lunch och middag

När jag kom hem från centrum gjorde jag jättegod pastasallad till mig och lillebror, som uppskattades enormt, med en bit bröd till och fun light. Mums! Efter det kikade jag lite på tv och tiden gick ganska fort innan jag skulle förbereda mat igen.

Skulle göra M:s berömda taco-gratäng! Satan vad gott det var. Mamma och lillebror blev jätteglada och mätta, och jag med. Mums! Det är nästan så att jag måste berätta hur man gör, för det är så satans enkelt!


Ta en ugnsfast form och lägg gräddfil som botten (ca 2 cm). Strö lite riven ost över. Lägg på den stekta köttfärsen ovanpå allt. och till sist en MASSA ost på! In i ugnen tills osten smält och sen är det klar! Serveras tillsammans med tacochips, sallad och gurka, och guacamole om man så vill! (Det vill jag). Varning - Gravidkänsla efteråt! Ät med måtta! (Haha, ofta man gör det) ENJOY!

Shopping!

Var i centrum och shoppade idag! Köpte detta:


Skotskrutigt diadem, Lindex
Gråa benvärmare, Lindex
Lång grå ullkofta, hm
Krämfärgade långa leggings, hm


jihooo!


Outfit idag:


svarta leggings, lindex
svarta stövlar, din sko
långt vitt linne, lindex
vit tunn tröja, gina tricot
ljusgrått sidenband runt midjan, ?
svart och ljusgrå-randig halsduk, jc
blå hm-jacka
uppsatt hår


Sonia Rykiel

Såg hos Engla att Mrs H säljer Sonia Rykiel's härliga ränder på metervara. Iofs typ 375:- / meter och man behöver ju typ 2 m iaf. Så då får man betala en slant. Men jag funderar på att kika in där om jag kommer in till stan nu i helgen.

http://app.blogg.se/index.bd?fa=tb.add&id=2122504


Söker nu också nytt ullgarn för min mössa. Mitt tog slut ganska fort, och i centrum hittade jag ingenting. Måste åka en bit bort. =/


Ska snart ringa Ca och kolla om hon kunde ses. Hon fyller 18 imorron. woho!

Har precis druckit kaffe latte och sitter och myser i mitt velour-set. Mamma och L ska iväg till Ikea idag så då hoppas jag att lillebror åker nånstans också så jag får va själv hemma en stund iaf! =) Skönt.


Nu är pappa på Mallorca!  =) Är inte ett dugg avis, nej nej. NEJ!

Åh innan jag somnar...

Lyssna på den här låten! Sök bara på youtube:

savage garden - two beds and a coffee machine...


Åh jag får rysningar... Jesus... =)







<3

Time to see John Blund

Ja för så trött är jag. Men satans morgon pigg är jag! Så inte soveer jag bort mina dagar inte.


Imorgon blir det att träffa vännen C om hon kan, annars kanske I eller något annat trevligt. Ska iaf äta middag med mamma och lillebror eftersom vi är ensamma hemma. Jag ska laga Taco-gratäng som C:s bror M introducerade för mig, och visst blev jag kär! =P Jag längtar redan.


Nu ska jag hoppa ner i min stora säng med en påse gott och blandat och försöka se en hel film innan jag somnar, annars ser jag klart den imorgon bitti, för klockan 9 kan jag lova att jag är vaken.


Puss och godnatt! :)



Köpte ju även...

...Hårfärg, deodorant och en lammullströja i beige färg. MYS som satan till hösten! Lite stickkänsla, men jag är van! =)


Så ikväll blir det till att färga håret. Tack gode gd. Utväxten är inte så farlig, men jag känner mig ändå bättre  när det nyss är nyfärgat och jättemörkt. LovelY!

"juicy"-set

Mitt set är till och med av 80% bomull och 20%polyester! Exakt samma material som på juicy-setet! Kollade nyss på netaporter. Coolt! Och jag fick mitt billigt. woho!

"juicy"-set a´la hm

Japp. Ett svart sådant har jag köpt! Skitmjukt och mysigt och billigare än juicy. 350 kr för hela setet. I like! Och det ser ut som det också. mys!  Sitter och myser med det på mig tillsammans med gröna mjuka tofflor!


Outfit:

svarta shorts
svarta stövlar
vtt linne, jc
gul och vit randig tunn tröja, hm
svart halsduk, hm


By the way, angående den gråa sticka hm-klänningen a´la Ebba så hittade jag ett antal som fanns kvar i Täby C om det är någon som är intresserad?

Imorrn åker pappa min till Mallorca och ska vara där en vecka med jobbet så han håller på att packa och ha sig nu. Själv gör jag ingenting. Ska snart dricka lite fun light och dega framför teven. Får se om jag orkar ta mig ut idag..? Jag har lust men jag oooorkar inte. Jag har ingen ork kvar! Himla satan.

Ciao!

Fika och veckans NU!

Har köpt med mig cola light, en choklad donut och Veckans NU med mig hem! Jag är så glad så glad. Ska göra en latte och bara mysa i soffan nu bland alla härliga serier som går!


Har precis satt igång en tvätt och ska vika lite också och plocka ur och i diskmaskinen så blir mor min glad! =)


Outfit:

Lång benvit tröja, hm
Leggings, lindex
ljusgrått sidenband i midjan, ?
svarta ballerinas, vagabond

Vi på Söderöra

Vi på Söderöra


Titta vilken härlig bild! Åh... Det var från i somras när vi var på söderöra. Längtar tillbaka dit när man ser den blå himlen och kisande ögon på grund av den starka solen. LOVE!

Fått min YSL-foundation!

Min YSL-foundation låg i brevlådan när jag kom hem idag! (Tack kära Jessica)
Och den är alldes silkeslen när man tar på den! Rekommenderar varmt!


Ska snart äta lite mellanmål, ska iväg och jobba sen.


Har filosofiprövning imorgon men det är skitlätt och vi har redan fått frågorna vi ska ha på så då är det nästan löjligt enkelt!



Outfit:

svarta shorts
svarta ballerinas
lång röd tunn tröja, Gina Tricot
blå vårjacka med stor krage, hm

Middag

Hålle rpå att göra middag nu:

stekta hamburgare (bara köttet)
stekt lök
stekt svamp
sallad (majs, svarta oliver, sallad, gurka och paprika)
dricker fun light den gröna :p



MUMS!

Lunch

Har precis ätit lunch! Det blev omelett på två ägg (fast det var en äggula extra i ett av äggen! =P) och stekt svamp och så lite grillkrydda på det. Mums mums! Tror att jag snart ska iväg på en liten promenad. Känns som ett skönt väder att promenera i.


Bestämde mig för att sluta röka idag. Känns som en så himla onödig utgift. ska istället spara 40kr i veckan (om inte mer) så att jag märker hur stor skillnad det gör. För jag har ingen lust att typ betala mer än 200 kr i månaden på cigg. Så nu får det vara slut!


Ska kolla lite på Tyra show och sen gå ut och gå.



By the way, är jättesugen på att klicka hem lite filippa k linnen. 250 kr styck men det är inte så farligt! Har ett i rosa och det är lovely. ska köpa vitt och svart nu. yey! =) Pengar kommer nästa fredag!

lacoste väska till salu

Sitter nu och dricker en kaffe latte och njuter av att skoldagen är över. Har precis pratat lite med L, hon är hemma och är sjuk. halsfluss och allt!


Jag har en lacosteväska hemma som har blivit garderobvärmare. Köpte den i somras för 800 kr, och säljer den nu för 500, om någon är intresserad? Billigare vid snabb affär. den är liten och perfekt för party i brunt manschester tyg med en liten ficka på framsidan. Loggan finns på framsidan och inne i väskan. Bild kommer!





Outfit:

grön tjocktröja, D cate
svarta leggings med spets, lindex
svarta shorts, kappahl
svarta ballerinas, vagabond



Svampmacka :)

Har nyss avnjutit en svamp macka från den svamp jag fick med mig hem av C:s mamma. Mums!! och ett stort glas mjölk! =) Känns lite bättre nu inför det stora arbetet på 5 sidor som jag måste göra till imorgon, och jag har inte börjat. Himla skit! Men nu ska jag sätta igång. Om en kvart iaf, när jag har läst alla bloggar... :p

Outfit:

svarta chinos, hm
lång vit & svart randig tunn långtröja, jc
Benvit kofta, MQ
svarta stövlar, din sko
uppsatt hår

Outfit

Grå stickad klänning (den som ebba har), hm
svarta leggings med spets, lindex
utsläppt hår med svart diadem, glitter



Ska snart äta middag. Det blir skinkstek med ris (för mig) och potatis för dom andra. C:s mamma var vänlig nog att göra ris till mig eftersom jag inte äter potatis. Sen ska jag få med mig massa svamp hem som hon och hennes väninna plockade häromdagen. Mums!


Nu ska jag gå och pussa på C. Ciao!


Händelser och klädsel

Jag och C har precis ätit frukost. Nu sitter han och spelar tv-spel med sin bror. Har inga planer idag! Möjligtvis åka in en sväng till Kungälv eller något.

Inatt ringde hans bror M och vi åkte in till centralen och hämtade honom. Han hade träffat några kompisar. vi var framme där typ 1.45. Sen var det bara att åka hem igen och somna om. =)

Outfit nu:

Svarta tunna mjukisbyxor, hm
ljusrosa v-ringad tunn tröja, hm



Hardcore Superstar på Liseberg

Kom fram till gbg 18.15 och älsklingen hämtade mig och vi var hemma hos honom 25 senare. Då hade jag typ en kvart på mig att göra mig i ordning. Vi tjejer vet att det nästan är omöjligt! Så jag sminkade mig lite på tåget innan jag hoppade av. Hemma hos honom åt jag mat och bytte om sen fick vi skjuts av brodern M till Liseberg. Där träffade vi dom andra och vi kom dit precis när Hardcore började. Det enda som intresserade mig riktigt under konserten var den fina röda sammetshatten med nåt rosettjosan som Silver hade på sig. Mycket stiligt! I övrigt var konserten bra fastän jag inte lyssnar på dom. Och så höll jag på att kissa på mig mitt i och C kunde inte följa med för E hade en överraskning åt honom så N fick följa med mig till toaletterna! (haha är evigt tacksam).

Det visade sig att en i gruppen fyllde år igår, samma dag som C, så dom announcade det på scenen och sa grattis på 20-årsdagen. Men han fyller definitivt inte 20 så det var ett hidden message till C från dom! För E kände nån som kände bandet och hade bett dom att säga grattis till C på scenen, men det gick inte efter som dom skulle filma skiten därför blev det lite kombinerat med den andres födelsedag. Coolt!

Efter det åkte vi till centralen, satt där och drack öl och varvade med att gå ut och röka. Himla trevligt! Fick även en cider av C. Vi satt där ganska länge, sen tog vi spårvagnen tror jag nånstans fast jag vet inte vart det  låg men nånstans. Där var vi hela kvällen. Vi var sammanlagt 9 pers. Det var allt jättekul och jag blev lite för full och har nu ett märke vid mitt ögonbryn då jag råkade snubbla in i en stenkant på en vägg. Smidigt! Sen åt vi på McDonalds och sen åkte vi till Kungälv och ringde M igen som fick kliva upp ur sängen och hämta oss. (Tack, tack, tack!) Vi sa hejdå åt dom andra och åkte hem. När vi la oss snurrade det skitmycket fast jag hade spytt typ 2 gånger innan.

VCaknade imorse och mådde skit! Snurrade som satan och jag mådde illa. Usch, det är nästan inte värt det. Just det, klädsel för kvällen:

Svarta shorts
svart kofta
svarta stövlar
Blå hm-jacka (tunn)
Silksjal blå-vit, fått av mormor
vinröd diorclutch


Nu blir det av att sticka till Kungälv och köpa grekisk sallad med vitlöksdressing på "Ett litet kafé" och dom stänger 2 så nu måste jag gå! Ciao

till C!

Sitter i morgonrock och dricker min latte. Vaknade en timme innan jag egentligen behövde gå upp så jag kunde sitta och äta lång frukost i en timme. Mys! Hoppade över matten, så jag har bara två lektioner idag. Slutar 14 och mitt tåg går 15.10. Sen ska vi till Liseberg ikväll för det var nån som skulle spela där coh sen ska vi och hans kompisar ut. wiiiiiee :)

Förstår dock inte hur jag ska hinna sminka mig, fixa håret, äta middag och klä på mig på 20 min! För det är allt jag får på mig när jag kommer fram. =S Men det fixer sig!

Klädsel:

svarta shorts
svarta stövlar, din sko
rött linne, MQ
grå kofta, hm


ciao

Prov, morfar, städning

Provet jag hade idag tänker jag förtränga för alltid och aldrig mer prata om!

Gick till morfar och M efter skolan. Jag och M åkte till en skiit nice second hand! Hittade en svart kofta i 100 % kashmir, men var tvungen att köpa den ihop med en annan jag inte ville ha, så det blev inget. Men jag ska definitivt gå tillbaka! Sen promenerade jag lite med morfar och sen åt vi lovely flygande jakob. Ååh det var satans gott! Och vi satt ute på deras terass med infravärme så det blev aldrig kallt.

Gick därefter till jobbet och nu är jag hemma. Ska packa väska till gbg imorgon. Ska bli så skönt att komma dit och bort från allt! (Låter värsta dramatiskt, men det är det inte. en det är alltid skönt att åka bort :) ) Ska bli extra kul eftersom älsklingen fyller 20 imorgon! Wiiee!

Ska nu upp och börja packa sen ska jag lägga mig. Sen tänker jag skita i matten imorgon bitti eftersom jag och C gjorde klart alla uppgifter för den här veckan i onsdags. Yeah dude.

Puss och godnatt :)

Roomservice och middag

Har precis avnjutit middag hemma själv nu! Det blev en enkel omelett med grillkrydda och en rund liten knäckemacka med skinka och senap. Mums!

Kollar på roomservice nu också. Dom är trevliga!. =) MÅSTE börja plugga sen. Men det gååår inte! Satan. Aja..

godnatt för ikväll :)

Röstning och klänning

Har röstat idag! Funny bunny... :p

Köpte den gråa stickade klänningen på hm idag som ebba har på sig i veckorevyn. (Eller hade...?) Så himla söt! Ska möjligtvis ha den imorgon med leggings och stövlar. Ååh love it!

Eftersom jag köpte den blir det inte till att köpa nån concealer den här veckan. Får vänta tills nästa..!

Ska till Gbg och C på fredag! =D Han fyller 20. woho!

Nu äter jag godis och dricker cola light och försöker förtränga att jag har prov imorgon som jag egentligen borde plugga till. :S Fan, jag suger på att plugg i god tid! Lär mig iofs snabbt, men det skulle ju ändå kännas bättre om man hade mycket tid på sig.

Outfit idag.

Helsvart, från topp till tå
Med undantag för benvit sidenscarf som jag fått av mormor.


ååhhhh kan nån hjälpa mig??

Hur gör man för att fixa till bloggen till en stilfull sida? Åh, jag kan ingenting. Jag vill ha jättefint ju! Nån som vill hjälpa? =)

Klädsel idag

Svarta shorts
Brun Filippa K-kofta
vitt v-ringat linne
svarta ballerina, vagabond
stor krämvit färgad väska
Lång halskedja i guld


yes.. Time for the latte! puss

Hundra saker på gång!

Sicken härlig dag det är idag! Solen skiner och inte nåt moln på himlen. Lovely! :) Slutade 12.40 så jag har vart hemma ett tag. Har hunnit med att äta lunch. Det blev bloddding. Mum! Sen har jag kikat på våra bästa år, oprah och börjat rensa undan gamla böcker som har legat undanstoppade sen stenåldern, men nu behöver jag den platsen till annat! Ska även dra en vända med dammsugaren och möjligtvis slänga ännu mera skit som jag samlat på mig under årens lopp. Känns mycket fräschare att ha så lite som möjligt framme så det inte ser så skräpigt ut.

By the way min mascara är lovely! Är kär som ett as. Var en sväng i centrum och testade concealern från YSL, guldpennan ni vet, och blev totalt kär i den med. Ska nog köpa den antingen imorgon, eller torsdag. Yey!

Var inne på duka och hittade massa fint glas och prydnadssaker från Kosta Boda. Har typ redan bestämt vad jag ska ge mamma och pappa i julklapp! Haha.. :p Skulle iofs vara skönt att köpa dom redan nu så har man det klart så slipper man använda sig av alla pengar man har när det vankas juletider.

Ska städa lite till och sen slappa med den berömda latten framför teven! Ciao for now

Godnatt

Nu ska jag lägga mig. Måste ju titta lite på vänner innan jag somnar..! Gud klockan är ju ganska mycket nu! Jag som brukar lägga mig, eller iaf börja göramig i ordning, vid 9.30. Jesus. Eller jag kanske bara börjar bli gammal. Vad hemskt!

Kan iaf sova till 8:45 imorgon. Har internationell ekonomi och filosofi sen slutar jag 12.40! Nice.

Sov gott allihopa! Puss och kram

Utmanad :p

Blev utmanad av Hanna, så då är det dags att börja svara! :)

1. Tre namn jag lyssnar till:
-Mimmi
-Babe (Av C)
-ehm.. Mimmi?

2. Något jag tycker om med mig själv:
Att jag aldrig är sur långsiktigt. :p Och att jag är ödmjuk och har respekt för människor.

3. Något jag ogillar med med själv:
Att jag aldrig orkar borsta tänderna.. :p

4. Detta är jag rädd för:
-Att få cancer

5. Tre saker jag vill ha varje dag:
-En latte :p
-en kram
-roligt

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
-Skada någon
-Låta pengar ligga kvar i plånboken
-äta potatis

7. Detta tycker jag om att göra:
-umgås med C och vänner
-Shoppa
-äta på restaurang

8. Detta vill jag göra just nu:
-Äta middag
-Träna (Som jag fortf. inte gjort än)

9. Bästa känslan:
-lycko-känslor

10. Sämsta känslan:
-Fattighet, usch

11. Dessa egenskaper ser jag gärna att min partner har:
-ödmjukhet
-vääärldssnäll (som C)
-Någon som älskar mig mest av allt

12. Är Du kär just nu:
-Jajemen ;) som satan!

13. Jag vill gifta mig:
Japp! Med C. Dock inte än på några år.

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:
-Resa
-Skaffa bra jobb
-Gifta mig och skaffa barn (max 2)

15. Min käraste ägodel:
Åh.. Jag har ju massor. Men sängen och tv:n! :)

16. Något jag vill ha i present:
-Mulberry:n :)

17. Detta har jag på mig just nu:
- gröna avklippta mjukisar och tunn grå tröja (Usch vilket hemskt tillfölle att skriva det när jag är så risig :p)

18. Favoritkläder:
-Alla mina :p Nämen koftor kan jag väl skriva!

19. Favoritdjur:
-Katter

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
Blandat. Guns n' roses ligger mig närmast, men jag är allätare!

21. Tre av mina favoritlåtar för tillfället:
-walk the line - johnny cash
-ring of fire - johnny cash
-hero of the day - metallica

22. Skolan - roligaste/tråkigaste ämnet:
Roligast - Filosofi
Tråkigast - finansiering och kalkylering

23. Stjärntecken:
-typisk Oxe

24. En bok jag gillar:
- En shopaholics bekännelser

25. En film jag gillar:
-Alla rockyfilmerna (är som besatt)

26. TV-program jag gillar:
- allt på femman typ! :p

27. Favoritdoft:
-Babydoll från YSL

28. Detta äter jag gärna:
- Grekiskt och sushi

29. Dricker helst:
-Ramlösa
-Cola Light

30. Favoritgodis:
-segt

31. Hit vill jag gärna åka på semester:
-London, Paris och NY

32. Färg på ögonen:
- grön-bruna

33. Min länd:
1,64

34. Jag tror på:
- Mig kanske :)

35. Jag spelar:
-ibland chicago :p

36. Personer jag beundrar:
-Vet väl ingen speciell, men jag beundrar alltid mamma och pappa

37. Såhär bor jag:
Hemma med mamma, pappa, syster och lillebror i radhus i sthlm

38. Antal döda krukväxter i hemmet:
-Massvis. Mamma antingen övervattnar eller skiter i dom. Stackarna!

39. Det här tänder mig:
- Självsäkra människor med lite glimt i ögat

40. Det här gör mig avtänd:
-Såna som tror att dom är bättre än andra

41. Favoritfärg:
-Grön och always grön!

42. Favoritcitat:
-För att glida in på ett bananskal måste man äta jävligt många bananer!

43. En hemlighet jag vet:
-Vet ingen hemlighet tror jag! Iså fall har jag glömt den. :p

44. Bästa present jag fått:
-Luftballongsturen som jag fick när jag fyllde 18! (Har dock inte haft tid att åka än)

45. Senast köta skiva:
-Johhny Cash

46. Det är jag mest nöjd över med mitt utseende:
-Ögonen

47. Det är jag minst nöjd över med mitt utseende:
-Min hårfärg

48. Udda förmåga/egenskaper:
-Kan alla repliker i "you've got mail" haha!

49. Om jag var ett djur skulle jag vara:
-En orm. Det skulle var härligt att se livet där nerifrån. :p

50. Persnoner jag vill ska göra denna lista:
Ebba von Sydow (Men ofta hon är inne på min blogg. Haha!)


Tillägg i burberryn =)

Nu har min burberry sminkväska fått en utökning! Det blev mascaran Diorshow. Finallement! Har längtat efter en mascara i hundra år känns det som, och nu köpte jag den efterlängtade. Känns skönt att slippa hålla på med min uttorkade Helena Rubinstein som har hängt med länge nu.

Blev en vända på Linnégatans second hand affärer men där blev det ingenting. Inte heller på myrornas på Adolf Fredriks. Hittade dock en läcker slips från Ralph Lauren men vem ska jag köpa den till? Tror inte att min pappa är så förtjust i second hand och C använder inte slipsar, och jag har väl ingen direkt användning av den. Hm.. Men snygg var den! Röd och allt =)

Sen blev det latte på Sandy's och nu är jag äntligen hemma. Ska dra en vända på träningscykeln snart.

Just det! Köpte en liten present till mamma på Designtorget. En liten grej som man sätter på dunkvinet så det bara är att dra ner den och inte hålla på att trycka in knappen och ha sig. Fattar ni? :p tyckte dén var himla smart.. :)


Nu blir det träning och teve.

(Har haft 1003 sidvisningar nu. Grattis till mig!! hihi)

Väldigt trött

Är ovanligt trött idag, fast jag har sovit jättegott och jag är ledig! Jag inbillar mig att det är för att jag var ute och plockade svamp så länge igår. gick upp 9 idag och åt frukost. Sen låg jag ett par timmar framför teven och tittade på top model. Det var jätteskönt! Nu har jag precis ätit lunch:

Tunnbrödsrulle med ost, skinka och sallad
yoghurt med havrefras
liten rostad macka med svamp

Det blev mycket lunch idag, men det var för att jag inte riktigt kunde välja ut det jag ville ha, utan jag tog lite av varje! Idag ska jag ha en riktig myssöndag. Jag ska läsa lite, duscha och tvätta håret och dammsuga mitt rum igen efter jag har blåst håret eftersom mitt golv blir täckt av hår. Helt stört. Sen ska jag bara titta på teve och njuta av att inte göra någonting! =)

Vad gör alla ni nu denna härliga söndag? Puss

Popcorn och filmkväll

Nu ska jag hoppa ner i min breeeda säng med lite popcorn och en härlig film. Sen ska jag somna tidigt och vakna tidigt och bara leva. Det finns inget bättre än att gå upp tidigt på en helg! Förra helgen när älsklingen C var här och vi låg i sängen till kl 13.00 fick jag panik! Jag blir skitstressad av att ligga kvar om klockan är efter 10. Det känns som jag missar en hel dag och det går inte. Upp och hoppa 8.30-9.00 så blir det perfekt!

Längtar redan till imorgon ska bli idag! =)

Trevlig kväll allihopa! Puss och natti

Plockat svamp, rensat, middag

Jag var ute i skogen i nästan tre timmar! Det var underbart! Hittade massvis med svamp! Nu har jag ett perfekt svampställe som jag ska återgå till nästa gång. 3,5hg svamp blev det när jag kom hem och vägde! Jag satte mig och rensade och sen åt vi vääärldens godaste middag:

Grillad entrecôte
pommes frites
tzatziki
stekt svamp


Satan vad gott det var! Det var bara jag, mamma och pappa som åt för syskonen är ute på egna håll.  Sen tittade vi på tv4+ på intervjun med den tjejen som varit instängd i 8 år i Österrike. Usch vad hemskt det var! =(

Var himla trött efter skogsturen. Gick samtidigt runt ett spår som finns här på 2,5 km men sammanlagt har jag gått lite mer än 3km. Då kommer jag nog sova gott inatt! Börjar bli satans trött redan nu. Men jag ska nog rensa lite mer svamp för jag vill ha en rostad macka med svamp på innan jag lägger mig. Det är så saatans gott! Det bästa jag vet. Det får mig att tänka på när jag var liten och gick på dagis och kom hem med plockad svamp. Då gjorde mamma en sån macka till mig. Mum! Nu ska jag läsa bloggar.

Ciao!

Svampplockning

Nu har jag och mamma varit och storhandlat och jag håller just nu på atta vnjuta en god lunch bestående av:

En latte
två små runda knäckemackor med ost och gurka (med lite salt på)
en persika


När den är avklarad ska jag ut i skogen och plocka svamp! Känns som en trevlig syssla och istället för att bara ta en promenad utan att egentligen inte göra något så får man plocka svamp och så!

Klädsel ute i skogen blir:

Svarta tunna mjukisbrallor, hm
nedstoppade i röda gummistövlar, tretorn
Någon stor och go mjukiströja (har ej bestsämt)
Dom bästa svampplockar ögonen jag kan fixa fram!


Sen är jag redoför dom gula godsakerna!

Puss ciao

Vaknade 09:00

Vaknade 9 idag. Kändes bra, för då har man hela dagen på sig att göra det man vill. Jag började med att äta frukost. Blev lite lyxigt idag, eftersom jag tycker om att njuta av en god frukost på helgen. Frukosten bestod av:

En kaffe latte
Ett ägg och lite sill
Juice
Rostad macka

Mums mums!

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Funderar på att åka in till stan och gå på några second hand affärer som mamma tipsade om som ligger på Linnégatan. Typ där jobbar min pappa, så som tur är hittar jag dit! :p

Idag är det finare väder än det har varit under veckan. Tänker då inte slänga in shortsen i garderoben riktigt än! :)

Nu är jag klar :)

sådär ja! Nu har jag en ren och go säng att krypa ner i ikväll! Har dammsugit hela rummet, plockat undan ALLA miljoner kläder som under ett par veckors tid smått har börjat ta över mitt rum, skakat sängkläder och lakan och bäddat (Dock inte nya lakan och sånt, för det bytte jag häromdan). Men nu när det är skakat och så så blir det lite svalt och då är det extra mys att lägga sig!

nu tror jag att jag ska kolla lite på tv, eventuellt läsa "candide" som vi håller på med i skolan. Elelr håller på och håller på, vi ska börja läsa den, men det har jag ej.Kanske vore bra att göra det idag då? har ändå inget annat att göra. Och kan inte riktigt än lägga mig och se på teve i min säng. näe, måste springa runt och fixa lite först.

Men vad gör alla ikväll egentligen? Känns som många är hemma ikväll, men vad gör ni när ni är hemma? Please, tell me!

Puss och hej

KLARA, FÄRDIGA, GÅ!!!

Jag är så rastlös att jag blir tokig av att sitta här vid datorn men jag orkar inte ta tag i att städa mitt rum! Är inte det sjukt?

Nu är mitt godis slut. Ska upp och hämta lite mer och sen SKA jag städa mitt rum. Det är ju så skönt! Jag låter datorn vara på, så kommer jag snabba mig ännu mer, för pappa tycker inte om att den är på när ingen sitter här.. :p Knäppis.

Nu springer jag! Vid nästa inlägg har jag städat klar! Klara, färdiga, gå!

Ingen städning än, men godis!

Har ju inte riktigt hunnit städa än =/ Men jag måste! Kommer nog göra det snart. Är så himla rastlös nuförtiden så jag kan knappt sitta en liten stund och se på tv så här tidigt på kvällen. För det finns ju så mycket att göra! Därför  hoppade jag nu ner till datorn med en skål godis. När jag har gjort allt jag ska här ska jag ta tag i mitt rum. Yes box. Adios

Bad, städning och middag

Tog ett varmt bad och en dusch efter träningen. Sen smörjde jag in mig med min goa kräm, så nu luktar jag som ny! Det är så himla härligt att lägga sig på kvällen när man är helt ren och när rummet är helt rent. Därför ska jag strax, efter middagen eller möjligtvis innan, dammsuga hela mitt rum (eftersom jag fäller saaaaatans mycket hår) och sen skaka lite sänglakan och ta bort kläder som jag bara har slängt på stolarna. Ska bli jättemysigt att lägga sig i sängen ikväll! :)


Jag tror jag äter innan, eftersom mamma har ställt fram mat nu. Det blir rostbiff och potatissallad och sallad i tunnbrödsrulle. Mum!!


Mysoutfit:

stora svarta mjukisbrallor, soc
rosa linne, hm
snart - svart tjocktröja, hm
snart - gröna tofflor, inköpta i Göteborg

Hälsade på chefen idag

Hälsade på chefen på DEA idag, för att visa mitt intresse.Såg att dom hade fått in en massa nya härliga grejer sen sist jag var där! Vilket var för iofs flera år sen, så dom har verkligen blivit fräschare!

Skolan gick faktiskt ganska snabbt idag. Och jag fattade allting på matte c:n! Kände mig oerhört stolt, eftersom jag inte är så mycket av en matematiker. :p

var hemma för cirka en timme sen och nu har jag cyklat en mil på min träningscykel! Känns väldigt skönt att komma igång lite med träningen. Borde verkligen bli bättre på det!


ska nu läsa några bloggar som jag dagligen besöker och sen ska jag ta mig en snabbdusch och sen göra mig en latte och bara sitta och mysa i myskläder och njuta av att det äntligen är fredag igen! Ciao!

åååååhhh!!!

vad jag vill ha en massa grejer!!!

väskor, smink, kläder, skor. Och helst ska allt vara från designers (eftersom det bara är så. jag måste ha en sjukdom eller nåt). skulle jag köpa allt jag ville ha så skulle det gå åt typ 60 000kr räknade jag ut! Det är ju sinnessjukt! Nån som vill skänka lite pengar? :p


Har lagt på ett lager ljusrosa lack på mina naglar. ska lägga på ett till och sen överlack så ska det nog hålla ett tag till. =)


En sak är jag glad över! Och det är min nya vinterkappa =) Det är en sån tidlös kappa, som man kan ha flera säsonger! Skulle ju vara härligt att köpa någon tokig färg, men trenderna försvinner. Då skulle jag i sånt fall köpt någon från hm. Min var ju ganska dyr, så där hade jag aldrig vågat att slå till på en klar färg, tex röd. Men gud så jag älskar den! Nu fattas bara väskan jag vill ha och ett par perfekta vinterstövlar så är jag redo för den vita snön! Yes I am. Kolla in luxury-shops.com förresten! Där kan man gotta sig åt alla väskor och sånt man vill ha. Kan sitta flera timmar och bara dregla. Satan vad jobbigt det är att inte vara rik!


Outfit och händelser

Outfiten blev:

svarta cityshorts
vitt linne, MQ
röd stickad tröja, gina tricot
låga pumps, din sko



Lämnade in ansökan idag och dom sa att dom skulle höra av sig innan den 13:e sept. Så håll en tumme för mig!


Precis innn jag loggade in här nu så hade jag förberett mig på en mysstund. Jag satte på tvättmaskinen, bytte om till myskläder och gjorde i ordning en latte. När jag kommer ner till datorn och dricker den första klunken och ställer ner muggen på bordet så spiller jag ut kaffet över hela skrivbordet. Alltså jag är så smart! Om ni läste mitt inlägg för ett par dagar sen så kanske ni ser en röd tråd i att jag alltid lyckas spilla. Vad jag än äter eller dricker! Det är ju helt sjukt.

Nu är det upptorkat iaf och jag ska läsa lite bloggar och kika på lite väskor som jag så smått drömmer om. Ciao!

Application for work

Gick i centrum idag innan jag skulle jobba och såg att en klädaffär behöver personal! Modefreak som jag är blev jag helt uppjagad och sitter nu och ska skriva en sån där som jag har glömt vad det heter på svenska, men en work application.

Det går hyfsat bra faktiskt! När jag är klar ska jag ringa älskade C och sen ska jag lägga mig och kolla på vänner och sen somna, mycket glad över att denna jobbiga onsdag är över. Imorgon ska jag direkt efter skolan lämna in mitt papper och hoppas till guden att jag får jobbet! Det skulle passa mig perfekt! två helger i månaden, sammanlagt 20 timmar i månaden. Perfa! Det är precis lagom mycket för att samtidigt hinna med skolan.

Nu är min fråga. Vad ska man ha på sig? Jag vill ju ändå göra ett bra intryck klädesmässigt, eftersom det är en klädaffär och jag tror att det är viktigt att visa att man bryr sig om sitt utseende, iaf någorlunda.

Så vad tycker ni? Hjälp mig!

Ciao

Outfit

Sitter nu och dricker en latte i min nya mugg! :p Har nästan precis hoppat upp och idag drog jag på mig:

Grå tröja med knappar, hm
svart cityshorts, kappahl
svarta ballerina, vagabond
Blå och vit sidensjal, fått av mormor
stor krämfärgad väska, wedins


Har den jobbigaste dagen på hela veckan idag. Usch! Nu ska jag äta upp min macka och dricka kaffet och läsa lite bloggar. ciao!

Innan jag säger godnatt

Innan jag säger godnatt ska jag svara på några frågor genom liten lista som jag hittade hos: hannaslivsviktiga.blogg.se

Enjoy and goodnight!


1. Nämn en skönhetsprodukt du inte klara dig utan- Ansiktskräm från Oil of Olay
2. Vad kommer du införskaffa inför hösten/vintern- Kashmir koftor och kashmirhalsduk. Även vinterstövlar!
3. Nämn ett plagg/kombination av flera som vi aldrig kommer få se dig i- Stuprör och canada goose jacka. fy.
4. Vad gillar du bäst hos dig själv utseendemässigt? Mina ögon.
5. Sveriges bäst klädda enligt dig- Ebba Von Sydow klart.
6.Sveriges sämst klädda enligt dig- Hmm... Carola får det väl bli. Just too much!
7. Nämn en bloggare som du tycker klär dig i din smak! Ebba eller Engla.
8. Vilket är ditt drömjobb? Jobba på modetidning eller i stor modeaffär.
9. Vad är det som utmärker din blogg och varför tror du att folk läser den? jag vet inte, men det är kul att man har några läsare iaf! :)
10. Vad ligger högst upp på din önskelista just nu? DKNY-väskan, kashmirhalsduken och koftan. Sen miljoner grejer till men detta är det jag dagdrömmer om för nuvarande.

Puss och Godnatt!

shopping på myrorna

Jag och Carin var efter skolan på myrorna på söder. Fanns inte sådär jättemycket roliga grejer men jag hittade detta iaf:

tre kaffelatte muggar, 15:- st (LOVE!!)
två böcker av Jane Green, 20 kr st


sen åkte vi på myrorna på Adolf Fredriks kyrkogata. Den affären var ännu större och mer roliga grejer!
Där hittade jag detta:

En brun Filippa K-kofta, 135 kr (LOVE!!!)
3 Vänner band, 25 kr st (Band jag inte har, så jag blev lite glad)

Det var det! När jag kom hem så tipsade mamma mig om fler second hand affärer på Linnégatan.

Sen tog jag ett varmt bad. Jätteskönt! Underbart för uttröttade gå-på-stan-fötter. Sen smörjde jag in mig i min olivkräm så nu luktar jag lovely! Sen blev jag serverad pasta och urgod kycklinggryta a´la min syster. Skitgott! Så nu sitter jag vid datorn i ljusrosa mjuka hm-shorts och mörkgrön kappahl-kofta och myser.


Time for John Blund

Nu ska jag upp och borsta tänderna och krypa ner i min stora säng och titta på vänner. Har precis skrivit klart rapporten. Skönt! Det gick ganska snabbt

Åt fläskfilé med tomat&basilika sås och majs. Himl gott! :)

Nu ska jag ringa älskade C.

Puss och Godnatt allihopa!




(Åh förresten... Jag är satans pank, så imorgon ska jag hoppa förbi Myrorna på söder och se om jag hittar några kap. Jag bara måste shoppa! Har jag en sjukdom?)

Helgen med älsklingen

Oj!

Jag har inte skrivit på flera dagar! Det var ju iofs för älsklingen var här från tors till igår. Så nu blir det att komm på fötter igen. Hopp!

I fredags var jag och C på dejt. :) <3
Vi åt middag på Bombay City på Drottninggatan. mums! Jag åt fyra små rätter. Urgott! Friterat och currysås och massa gott. Självklart spillde jag ner hela mitt vita linne och doppade min koftärm i curryssen. Älsklingen ba: "Jag är inte förvånad, Mimmi". Inte jag heller kan jag säga. Vad är det som jag gör fel? ALLTID spiller jag. Jesus. Sen efter det köpte vi lite godis och gick på bio. Break Up såg vi på Astoria. Jättebra film! Verkligen att rekommendera. Sen drog vi oss hem.

Outfit på fredagen:

Leggings med spets, Lindex
Kofta från Stockhlm, MQ
Långt vitt linne, Lindex
Låga svarta pumps, din sko
Dior Clutch


I lördags åt jag och han lunch på Täby Wärdshus. Han åt nåt kycklingtjosan och jag åt ost och skinksallad med vitlökssås. Perfekt till lunch! Sen drog vi oss hem och grillade med min familj. Mumm!

Igår gjorde vi inget speciellt. På kvällen åkte han hem till Gbg. :( Fast vi ska ju ses snart igen..!

Nu ska jag skriva en liten rapport som ska lämnas in imorgon. Ciao for now!