Glad som ett barn

Ja, det blir jag sannerligen runt jul! Julafton var helt perfekt, och det pirrade smått i mig hela dagen =) MASSA MASSA julmat och sen godis under kalle anka, så man var ju lagom slö när man skulle börja öppna julklappar=)

Jag är så glad runt juletider! och jag och pappa hittade den finaste granen och mitt pepparkakshus står och väntar på att bli uppätet =P, men det blir inte riktigt än.

I paketen:

Burberryhalsduk (Yey!!! Den så efterlängtade i kaschmir)
Puder, YSL
Concealer, YSL
Parfym, YSL "Babydoll"
Presentkort, Hm
CD-skiva, Rihannas nya
Liten neccessär
Kort med fritt inträde på Liseberg hela 2007
Ljus


And that's about it! Är så himla nöjd med allt, tack kära familj!!!


Igår var jag med L.G och vi var först hos henne, rökte och pratade, sen åt vi pizza och sen bestämde vi oss för att gå ut. Vi gick på C/o på Östermalm för att vi inte behövde betala inträde för L kände nån, så det var nice! Det var jättebra musik till en början, sen blev det lite tråkigt, men vi stannade där till 2.30, dom stängde kl 3. Sen åkte vi hem och jag var hemma 4 inatt.

Vaknade 13 imorse, usch! Hann inte göra mer än äta frukost och göra mig i ordning innan hela familjen skulle åka iväg till djurgården för att träffa morfar, hans fru och hennes barnbarn för den årliga annandagsmiddagen. I år skedde den på Ulla Winbladh, skitfin restaurang, och maten var kanon! Oxfilé med potatis, vitlökssmör och jättegod sås, och kolapaj till efterrätt!

Efter det jobbade jag lite. Och nu är jag hemma och ska försöka få lite tvättat innan jag åker till C på tors. Imorgon ska jag till stan med L och sen äta middag med mamma och syster för att sedan se på Bounce! Yey=)

Nu blir det bloggläsning och sen julmust och pepparkakor=)

GOD JUL! =)

...alla söta =)

Hela familjen vr uppe imorse och såg sista avsnittet av julkalendern, sen öppnade vi paketen vi fick i julstrumpan, dvs ett var. Jag fick puder från YSL, tack mammi!!! =)

Syster fick armbandslänk och lillebror fick t-shirt.


Jag älskar julafton!


Nu ska jag duscha och fixa håret och sätt på mig den nya gråa kashmirtröjan och bara mysa!


Ciao!

Diskmaskin och julegran

Japp, diskmaskinen vår gick sönder idag, så vi höll på och fixa med den hela morgonen! Snart kommer mamma hem och då ska vi ta in granen och klä den. Skulle gjort det igår men det hann vi inte. Gud, det är dan före dopparedan idag! Känns helskumt. Kommer inte kunna sova ikväll =P

Pappa sitter där uppe och slår in paket nu och jag känner mig lagom frestad till att tjuvkika lite =) Men det ska jag inte, promise.

Har satans ont i min arm också! Nu känns det lugnare, men hela dagen igår och imorse har det liksom huggigt i den. =S


GOD JUL ALLESAMMANS!

Fredrik Reinfeldt i ögonvrån

Yes, yes it is! Jag och  mamma åkte till centrum och köpte julklappar, och jag lyckades även haffa den gråa kashmirtröjan från hm som otroligt nog fanns kvar, fastän den var the gift of the day för flera dagar sen! Jag blev överlycklig iaf. Sen åt vi på donken och där satt även Fredrik Reinfeldt med sina barn och två säpovakter! Coolt.

Sen kom pappa och sen åkte jag hem. Köpte smällare till lillebror och hans kompis och sen provade jag lösögonfransarna jag köpte som jag ska ha på nyår! Jag ville testa hur det blev och ur lång tid det tog tt sätta dit dom. Och det tog ett tag eftersom jag klippte sönder dom och klistrade på piece by piece. Så då måste jag ju även köpa nya, men dom var billiga så det gör inget.

Nu blir det till att äta middag!


And by the way så får jag VG i religion i betyg! Snacka om att jag blev glad, jag hatar religion och på första provet gick det skitdåligt, så nu är jag glad =)

Pepparkakshus & 382 köttbullar

Vaknade 6 imorse och kunde inte somna om, gick upp sju, darrade för att jag var så trött. Kom till skolan 8 och pluggade en timme, sen hade jag lektion, sen prov - vilket gick bättre än väntat! Så jag borde få G. Dom proven vi har haft tidigare i det ämnet har känts som kinesiska, men idag kändes det lite mer som danska. Det fattar man lite av iaf! =)

Kom hem vid 13, skolkade från dom två sista lektionerna (Jag har tagit jullov nu). Mamma var hemma, och vi åt lunch. Sen satte jag igång med pepparkakshuset!! och  nu är det klart! Så himla fint. PROPPfullt med nonstop över hela, finns inte en milimeter kvar som inte är täckt av det där vita. Pepparkakshus makes me happy! =)

Ska snart iväg och jobba, sen ska jag köpa sista julklappen. Eller jag och lillebror ska köpa en gemensamt sen, men den räknar ja ginte. Sen är jag klar! Skönt.

Det är julafton snart!!! =D

Förresten räknade pappa köttbullarna som vi gjorde i söndags och det blev 382 st! Och jag rullade alla. (stolt)

Ciao!

Snööööö!!!

Ååh, allt blir så mycket enklare när snön faller! Jag blir så glad =)

Provet idag gick hyfsat. Orkade inte plugga mkt igårkväll så det fick bli att åka tidigt till skolan imorse. Vilket har gjort mig trött hela dagen, och det hr visats sig genom att jag glömde blöjorna i affären när jag köpt dom när jag satt barnvakt, och när jag hade hämtat dom andra barnen så glömde jag ta av m ig dom blåa tossarna som man sätter på skorna när man går in. Så jag gick ute med dom, och skämde ut mig lite, men det bjuder jag på! Snacka om att vara trött.

Blir ännu mer trött när jg tänker på tt jag har prov imorgon och har inte ens börjt. Skiiiiiit!


Fick en julklapp idag från barnvaktsfamiljen!!! Blev överlycklig =)

TRÖTT på plugg

GUUUUUD vad trött jag är! Ge mig lov!

Har prov imorgon och på onsdag, och jag har ingen plats i min hjärna!



GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH!!!!

Köttbullar en masse!

Idag har jag och pappa gjort köttbullar, med närmare bestämt 4,5 kilo köttfärs. Undrar hur många dom blev, han ska räkna sen. Det är en tradition det här med köttbullarna i vårt hem. Jag, lillebror och syster gör varsitt år med pappa och i år var det min tur.

Fast det blir nog inte så många iaf, med tanke på min förkärlek till rå köttfärs. Låter disgusting men det är GOTT! Så jag tror nog att jag har käkat upp hälften eller nåt. Men jag har iaf rullat alla och pappa har stekt dom. Gott!

Och lite illamående börjar jag känna nu. Men det gör inget. =) Det vr det värt!

Nu ska jag trycka i mig popcorn och kolla Notting Hill med mami!

Ciao!

Julgran klar!

Vaknade 12 idag! (=S Nooooo) Fick panik, men det ordnade sig. Hade ju trots allt bara sovit några få timmar natten innan.

Åt frukost och sen åkte jag och pappa och köpte julgran. Jättefin! Sen köpte vi vin, glögg och cider och sen lite mat inkl. köttfärs, för imorgon ska vi göra köttbullra! (Tradition sen vi föddes typ, och i år är det min tur.)

Har precis sett klart på polisskolan, det var mysigt att se en film så här på eftermiddagen!

Borde plugga idag, men det tar jag sen.


Puss!

Yey!

Nu verkar bloggen funka normalt igen.

Igår var det fest på April i Gallerian. Några i min klass hade fixat det som projektarbete, och det var stört kul! Först middag (skitgod) med vin och efterrätt. Sen var det dans och massa öl och så. Jättebra musik också! Det gör verkligen hela kvällen=) Det tråkiga var att Cs som är 89a inte kom in, så hon fick åka hem igen. Tråkigt, men vad ska man göra liksom. J och jag var där och hade jättekul med alla andra!

Mindre kul var det att komma upp i morse. Jag kom hem typ 2 inatt, ganska tidigt ändå, och åt lite pizza och ships och sen somnade jag och trodde att det var ett skämt när klockan ringde 7 imorse. Började 20 över 8 så jag var lagom pigg då! Å andra sidan var alla andra också det =P Inte pigga alltså. Dom flesta tog sovmorgon och vissa kom inte alls idag. Men det var det värt! Att vara trött alltså.

Roligaste igår var när en kille frivilligt stoppade in en enkrona långt upp i näsan och inte fick ut den, så han och 2 till fick åka till sjukhuset! Haha, himla tönt.

Nu känner jag att jag ska sova en sväng för bakiskänslan börjar komma över mig igen. gaaah.

Outfit igår:

Svart klänning
Svarta stövlar med liten klack
Svart kappa
Ny vintage Gucci väska


Svart var jag allt!

We can spread a smile of joy.

There's a world outside your window.





Det gör ont i mig att veta att så otroligt många lever fattigt och att ännu fler dör varje dag. Lyssnar på Band Aid låten och känner hur mitt hjärta dunkar snabbare och att tårarna är så nära på att komma ut. Det gör riktigt ont i mig, och jag vill så gärna kunna påverka. Mer än vad jag gör.






Pray for the other ones.

Hej stress

Ja, stress är härligt. Man får ont i huvudet och får sovproblem. Härligt är vad det är! Och jag är positiv till allt.









Har proppat i mig en påse nonstop (fetma och finnar är roligt) och ett glas mjölk och peppat älskade lillebror som har kemiprov imorgon. Vi får nog ta ett förhör ikväll, like always. Sist han hade kemiprov så skulle han lära sig de 20 första ämnena i det periodiska systemet. Jag kom på att vi kunde göra en sång och det gjorde vi! Sen satt dom fastklistrat i hjärnan, även på mig. (Mindre kul var att jag hade den på huvudet de närmsta 3 dagarna efter det, men vad gör man inte)

Nu: sällskapa med lillebror framför teven.

Norrtälje med L

Har varit på julmarknad i Norrtälje med L idag, mycket mysigt! Vi köpte sockervadd och drack kaffelatte och bara myste! Det var trevligt. Iskallt, men trevligt.

Har nu hittat ett billigt spa som jag funderar på att föreslå till C. Hoppas han vill! Det skulle vara dödsmysigt =)


Countdown. Nu är det endast två veckor kvar till julafton. Helt otroligt! I'm inlove. With christmas. Oh yes, I am.


Nu ska jag ringa C. Love!

Röksugen och trött

Som den lilla 18-åringen jag är så börjar jag bli trött så här på kvällen. Kommer ni ihåg när man var liten och längtade tills bolibompa började och man fick lite godis och satt helt uppspelt en timme och åt godis så tänderna hoppade ut och sen blev dödstrött, inte bara i käken, utan bara helt matt och somnade i soffan. Så känner jag mig ganska ofta. Jag har aldrig varit en sån människa som kan vara uppe hur sent som helst, utan lägger mig sådär vid 23 och går upp typ 9 så att man har hela dagen på sig, istället för att sova bort dagen!

Jag älskar att gå upp på morgonen, gå upp och äta lång frukost och bara njuta av att man har en hel dag framför sig där vad som helst kan hända. Jag älskar morgonen, mindre tycker jag om kvällen (om det inte vankas fest med vänner eller pojkvän, då är kvällen att föredra).

Sen är jag förbannat röksugen också. Gaaaaah!

Please, Santa!

Jag har sagt till mamma nu att kashmirhalsduken från Burberry är något jag vill ha till jul. Hon såg ju måttligt road ut av det, men det är möjligt att hon kanske köper den! Det skulle vara lite typiskt henne ändå.

Får jag den, parfymen och guldpennan (Från YSL, som även den jag la till till önskelistan idag) så blir jag jätteglad! (Annars också, men ändå=P)



Please Santa, please!!

Julstress är kul =)

Jag blir faktiskt riktigt glad av att gå i fullsmockade affärer med hysteriska människor som går och trängs med sina hundra miljoner kassar och affären spelar julmusik för fulla halsar! Det är julkänsla om något. Det är tur att jag och julen har en så otroligt fin relation =) Jag längtar så till den fina aftonen!


Igår var jag, ma, pa och lillebror på restaurang här i närheten, jag åt grekisk sallad. Mum! När jag kom hem så såg jag att jag vunnit på en auktion på tradera på en vintage gucci väska, för endast 300 kr! Coolt.. Får den nu i veckan =)


Idag ska jag bara vara hemma och mysa, möjligtvis slå in lite julklappar, kanske börja med julgodisbaket eller åka till I eller L. Mycket på gång!

Imorgon blir det troligtvis julmarknad i Norrtälje med L och E! Mys som satan..

Åh vad jag älskar juletider! KÄRLEK!

Mulberryn här =)

Idag hämtade jag min fina plånbok=) den var helt ny och inte använd nånting! Snacka om kap. Så fick jag asken och påsen också. Är supernöjd! Tack A =)


Kollar på Ugly Betty nu, får se om jag lägger upp en bild på plånkan sen!



Ciao

Ny Mulberry =)

Har kommit i min ägo! (Egentligen imorgon, men ändå=P) Japp, en fiin fiin plånbok blir min imorgon och jag är överlycklig!

Har ju nyss införskaffat en Mulberry agenda så idag var jag på Mulberry på NK och köpte dagbokspapper till den till 2007. Var även inne på NK accessories och klämde lite på Burberry halsduken i cashmere som jag så förbaskat vill ha. Mjuk och go var den! Men den får vänta. Antingen om jag önskar mig den i julklapp eller om jag köper den själv sen. We'll see..

En sak jag kom på att önska mig är en nys parfym! Min YSL babydoll är snart slut och jag måste ha en ny, det får bli samma eftersom jag älskar den till döden. =)

Nu äter jag små knäckemackor med skagenröra! Mum..

Utekväll och snart pizza

Kvällen var mig helt till belåtenhet! Vi träffade E och E och åkte till göteborg och åt lite lunch. Senare träffade vi E:s kompisar, typ vid 18, och åkte sen till Rockbaren för att börja kvällen. Vi var tvungna att börja tidigt då några av tjejerna bor i Skövde och var tvungen att ta ett tåg hem sen. Vi började smått förfesta lite utanför 7eleven på avenyn, himla käckt jag vet. ;) Sen gick vi till Rockbaren, intog ett litet bås där vi satt hela kvällen. Jag och E bestämde oss för att tequilashota men det var bara vi och C som var på, dom andra var tråkiga. Så bjöd även älsklingen mig på min favvo, cosmopolitan =P Mum! Tack gode gud fanns det ett rökrum där. Men saaatan vad varmt det var!

Jag och C gick hem ganska tidigt, typ 22.30, men då hade vi hållit på ett tag och vi var tvungna att passa lite bussar, dom går så konstigt här i Göteborg. =P


Outfit på kvällen:

Kofta, MQ
Långt vitt linne, Åhléns
Svarta leggings, Åhléns
Bruna stövlar, Din sko
Väska, Dior


Nu ska vi snart äta pizza! =D

Hos C igen!

Nu är jag äntligen hos C igen! Tåget var 45 min försenat, så det var segt. Men pratade med en jättetrevlig tjej på tåget, vi löste korsord och så också, så tiden gick lite fortare! =) Sen visade sig att hon bor i närheten där min syster bor! Coolt.

Vi har ätit McDonald's eftersom jag var dödshungrig. Nu har vi även hyrt tre filmer som vi ska se ikväll, inte alla dock!

Nu ska jag pussa på honom, hihi!


Outfit:

Svart klänning
Gul tunn kofta
Svarta leggings
Bruna stövlar
Dior väska