Idag

vaknade 9.30 imorse, då var C på jobbet så jag åt frukost själv. Sen pluggade, läste och kollade jag på tv. sen var han hemma 14.30! Då åt vi middag (Dom gör det så tidigt här på landet, muaha)

Någon kväll nu i veckan ska vi fira vår 3-års dag! Jag längtar.

Nu spelar han gitarr och jag pussar på honom. Hihi! Ikväll blir det myskväll och kanske lite träning.

Ciao!

I stan idag

Jag och C åkte in till stan idag för att kika lite, jag skulle på hm och han skulle köpa T-shirt. Det ble dock inget HM för det låg så långt bort och jag orkade inte =P Jag köpte iaf garn så jag kan sticka ett par vantar! =D Mössa har jag redan köpt, så nu fattas bara vantar.

Sen åt vi McDonalds och nu är vi hemma.

Ska bara mysa ikväll och äta hans mammas nybakade bullar =D Mum.

Outfit:

Svarta leggins
svarta shorts
vitt linne
ljusgrå t-shirt
svart kofta
bruna stövlar
kort dunjacka
Dior väska

Ciao

Hos älsklingen

Nu är jag hos älskade C i Gbg igen! =) Mys...

Vi har vart hos E och lånat vänner-avsnitt så ikväll ska vi ha myskväll!

Åt pizza efter jag kom =P

Outfit:

Svarta leggings
Grå klänning med stjärnor
Svart hoodie
Bruna stövlar
Dior väska

Myskväll till tusen

Ska bara ha mysig hemmakväll iklädd i mitt velour-set. Äta massa popcorn och så. Sen ska jag läsa min bok lite innan jag somnar. Bara mys!

Imorgon ska jag på kalas hos sötaste E =) Jag och L ska åka tillsammans. Ska vara hos L 11.30, nemas problemas.

Ska försöka hinna med morgonpromenad imorgon bitti! =D

Vad gör ni ikväll?

chanel 2.55 VILL HA

Jag har äntligen min Dior väska (har två Dior-clutches också, men dom går ej att använda till vardags.)
Men nu suktar jag efter:

* Chanel 2.55 (möjligtvis jumbosize, har ej bestämt)

* Mulberry Bayswater

* Gucci (Vet inte riktigt vad för en, men ska ha en sån i min samling iaf!)

* Möjligt vis en LV speedy så jag ser lite flashig ut när jag åker till Gbg =P

När jag har alla dom är jag nog nöjd! (Troligtvis inte då det alltid finns mer att önska)

mat och så

MAAAAT! ska göra köttfärssås och spaghetti nu, sen ska jag iväg och jobba.

Vill ha chips, pizza, cola och min man här. Men annars är det bra!



Någon som vill sälja sin chanel? =P

Fick IG på matteprovet förresten. woopsi!

Outfit:

Svarta shorts
bruna stövlar
vitt linne
puderrosa tunn tröja
Diorväskan (LOVE LOVE LOVE)

Nu har jag den!

Min älskade Dior. Åh, jag är så glad! Mamma tyckte att jag inte var riktigt klok, men hon skrattade bara. Åh, jag har nästan aldrig varit så glad! (Jo det har jag, men ni fattar! =P)

Den är mycket snyggare i verkligheten också, men perfekt storlek.

När mamma kom hem och hon såg den sa hon "åh, ja den var populär kommer jag ihåg". Fast jag har aldrig sett den modellen innan. Träffade tjejen idag vid åhléns city.



=D=D=D=D=D


Och har fått mer barnvaktsjobb, regelbundet på tisdagar och torsdagar. Mer pengar = mer kläder!

Dior

Dior



Åååh!!! =D

ÄNTLIGEN!

Har äntligen vunnit ett bud på en äkta dior väska! Som jag har längtat! Blev lite mer pengar än ag trodde, men det är den värd! Ska träffa tjejen imorgon (på stan) och så ska jag få den. WiiiI! Nu kan jag verkligen inte koncentrera mig på mitt prov jag har imorgon! Himla skit.. Vill ha den nu! =D

Bilder kommer upp snart! (Kan dock inte ta egna bilder utan lägge rupp de bilder som fanns på auktionen.



Ååååh så glad!

PLUGGAAAA

Vad är det som gör det så såvrt att sätta igång? JAg förstår inte. Nu måste jag iaf börja. Sen ska jag gå och handla mat åt mami.


Outfit.

Vit t-shirt, hm
Svarta mjukisar, hm
Gröna tofflor, ? Göteborg

slappt slappt i velour

Har bara varit hemma och slappat idag. Låg i soffan i morgonrock från 10.30 till typ 14.00 idag! =P Men det var länge sen jag gjorde det så jag unnade mig det lite. Sen har jag städat mitt rum (finallement) och använde mammas nya dammsugare utan sladd. i like! Detta gör det lättare för mig att städa mitt rum oftare eftersom jag är ganska lat på den punkten. Men nu har jag städat bort alla kläder som låg överallt, alla mina Vänner-band som låg utspridda och inte i sina fodral. Och alla hårstrån är borta från golvet.. =P

Nu ska jag se om jag hittar mammas gamla Burberry väska som hon förmodligen ska ha i förrådet om hon inte har slängt den. jag höll på att tappa hakan, vem skulle slänga den! Jesus.

Nu sitter jag med en mätt mage full av räkor, sallad och glass med kolasås. mum!

Ska kika lite på tv och gå upp och titta vem det är som har skickat sms till mig, för mobilen piper konstant.

Outfit:

Svart velour-set

Äventyrsbad=)

Har vart på Fyrishov hela dagen med mina småkusiner och deras mamma. Jättekul! Badat och busat massa. Åkte vid 12 hemifrån och kom hem 19.30. Snack om att jag är trött, som är morgonmänniska.

Kikar på Deal or no deal nu, ska se Brokeback mountain som mamma har hyrt, sen ska jag mysa i min säng hela kvällen. Mys! Önskar bara C vore här, men ska till honom om en vecka =)

Puss!

Migrän, barnvakt och M A Numminen

Har haft migrän idag, så jag hoppade sista lektionen för jag stod inte ut. Gjorde matteprov imorse, hoppas till döden att jag får G! Fick iaf g på ekonomin, där jag trodde jag skulle köra. Borde iofs fått bättre eftersom jag hade MVG i hela kursen förra året. Aja, jag har ett tag på mig att ta igen det.

Ska iväg och passa barn ikväll! Wiihoo.. Dom lägger sig tidigt också så jag kan sitta ensam kvar uppe och kika på TV =P Det är det bästa! Plus pengarna.

Lyssnar nu på  M A Numminens "gummiboll". Man blir ju inte annat än kär alltså!

Himla pappa som ska grilla ikväll när jag ska bort. Skit.

Imorgon ska jag med mina småkusiner och deras mamma på badhus i uppsala! Hon behövde lite assistens eftersom lilla B inte ens är ett år, och killarna vill nog bada ganska mycket. Så jag ska få umgås med dom! Jättekul! =) Har ändå inget annat för mig.

Outfit idag (100 år sen, I know)

Grå lång ullkofta, hm
Beiga leggings, hm
Bruna vinterstövlar, din sko
Svart bomullsmössa, Gina Tricot
Svart kort dunjacka, hm (I väntan på det kalla vädret så jag får använda min kappa!)

Ciao

Oj, totally dead

Har varit helt död nu i några dagar, men det är för att C har varit hos mig så jag har inte haft lust att sitta vid datorn :)

I söndags var vi på dejt, hihi! Han bjöd mig på restaurang och mamma stod för bion, "World Trade Center". Verkligen värd att se! Sen hade jag ångest för ekonomi-provet, men jag får G iaf!

nu i veckan har det inte varit så mycket. C åkte i tisdags. Känner mig helt tom. =(

Har matteprov imorgon, har hyfsat koll på det! Nu måste jag se "Du är vad du äter".

Ciao!

Igår och idag (50 års fest)

Det gick jättebra på mässan igår! Vi delade ut en massa broschyrer och fick kontakter och så. Sen blev vi bjudna av skolan på Täby Värdshus! I like. Buffé med kyckling och curry och ris! Sen var jag och C lite i centrum och åt McDonalds och köpte present till mamma och hn köpte nån skiva och lite så. (vi lånade mammas bil dit och det var jätteskönt att åka bil hem eftersom jag blev satans trött och skulle aldrig orkat åka buss hem).

Idag är mammas 50-års fest! Wiiihooo.. Dom andra är och fixar i lokalen så jag är ensam hemma nu, ska duscha och lite så. Locka håret bland annat!

outfit:

Grå ballongklänning med svarta stjärnor, Gina Tricot
Svart kofta, hm
Grå mocka ankelboots, köpta i Skövde
Guldhalsband, Cacharel
Möjligtvis svart Dior clutch
Lockigt hår


Nu måste jag sätta igång!

Skola och barnvakt

Har vart så mycket skola nu i veckan så jag har inte uppdaterat på ett tag! (iaf inte igår). Men nu är allt jobbigt för den här veckan över! C kom ju till mig i tisdags! wiii=) Han spelar gitarr för mig nu.

Ska nu göra en broschyr till vårt företag eftersom vi ska typ marknadsföra det imorgon på en liten mässa. yey! (or not). Är verkligen inte på humör, är satans trött och vill bara lägga mig i sängen och mysa med C.

Har suttit barnvakt idag också och tjänat 200 kr. Good stuff. Köpte en mössa på Gina Tricot idag, helsvart och lite pösig! OCH 100 % bomull! Dom enda mössorna jag sett innan har varit 100 % Acryl, and I don't like that. Så jag blev överlycklig! Köpte även en liten ballongklänning (typ) som var grå emd stjärnor på som jag ska ha på mig på mammas fest på lördag. Nu ska jag skriva broschyr och sen lägga mig. Godnatt!

Stan, städning och pojkvän =)

Har varit i stan idag efter skolan med gamla vännen L. Var typ hundra år sen vi umgicks! Hade en liten period där det bara var tvunget till att bli en paus emellan oss (under typ 2 år), men idag gick det bra igen. Vi åt pizza (woops) och kikade på kläder. Sen blev jag trött och var tvungen att åka hem.

Har städat här hemma nu för att hjälpa mamma. Ska snart iväg och hämta C vid tåget, för han kommer idag istället för på torsdag! Wiiii!! =D Vi bestämde det igår. =P Nackdelen är att jag har prov på torsdag och har svårt att koncentrera mig när han är här.. :S Men det ordnar sig.

Nu ska jag städa klart, äta en kiwi och sen springa till bussen. Ciao!

Nyss hemkommen, plugg it is

Kom nyss hem och satte mig vid datorn för att sätta igång. Har inte så jobbiga uppgifter tills imorgon, men ändå. Dom måste göras!

Måste börja nu..

Sen ska jag städa..

Wiii, fick 300kr av pappa igår för att jag städade på städdagen! yes..

Nicole R.

Nicole R.


Åh vad fin hon var här! Håret är ju to die for. Tröja från Pucci också. Skulle inte hänga helt fel i min garderob. =)

Städdag

Har haft städdag här ute idag, och jag fick representera min familj (in exchange for money). Har även gått min 40-min promenad. Skönt! Har även städat mitt rum lite och så. Måste sätta igång och plugga nu, men har verkligen ingen lust.

På torsdag kommer C iaf! wiihoo..

Måste hitta ny klänning till mammas fest på lördag. =S Har redan kikat lite, men hittar ingen jag vill ha. Skit också.

Nu sitter jag och dricker bubbelvatten och är fortfarande mätt efter korven jag åt strax efter 12.

Outfit:

Svart velour-set.

Usch...

Mår jättekonstigt. Kanske för att det enda jag har ätit idag är chips (frukost och lunch=P) och sen entrecote och lite sallad till middag och sen lite mer chips. Usch..

Sov förut några timmar, jätteskönt! Men det kändes som att det var söndag när mamma väckte mig så jag fick panik för att jag inte skulle kunna sova ikväll. Men det är ju bara lördag, så imorgon kan jag vända tilbaka dygnet.

Imorgon är det städdag här där jag bor. Pappa ska jobba och mamma mår dåligt så pappa frågade om jag hade lust att hjälpa till ute för 250 spänn. Yes sa jag och började redan fundera på vad jag ska göra av pengarna! =P

Nu blir det till att äta chips och se på film.

Godnatt!

Home at last

Nu är jag äntligen hemma igen!

Det blev aldrig hos E utan hos S i Norrtälje istället, men det gör inget! Det var skitkul och jag och L laddade upp hemma hos henne med musik och vin.

Vi träffade E och sen åkte vi till Norrtälje. Fick gå en väldig bit innan vi kom fram, men det var det värt. korkade upp mitt vin på vägen och glömde bort att korken skulle flyga iväg så jag var tvungen att bära flaskan sista biten. Bra gjort.

Festen var jättekul, det var lite nytt folk men även de gamla från Norrp. Fick till och med eget rum när jag skulle sova sen. Wii! Somnade typ 03.40, något full, och vaknade 8.30 något full. Nice! Vi 5 som sovit där låg i en stor säng och pratade hela förmiddagen och sen drog vi oss hem. Snälla S cyklade iväg på affären och köpte chips till mig och annat som han skulle ha. Mum!

åh han hade väärldens sötaste katt som hette Lakrits, och han slickade mig på näsan! Hihi..

Nu är jag hemma efter den långa resan och har just duschat och ska lägga mig i sängen och se på "you've got mail", som jag har sett typ 100 gånger, men iaf! och så ska jag äta chips. Hihi!

Hur har helgen varit för er?


Trevlig helg

Har tränat idag iaf, eftersom jag åt godis. Cyklade en mil på min träningscykel. Woho! Blev med ens mycket piggare efter det så jag har till och med gjort bort lite ekonomi som vi har i läxa till på ons. Wiihoo!

Imorgon blir det fest hos E med en massa människor. Längtar som ett as! Fick en flaska mousserande av mamma. Sen har jag ju godis som jag köpte förut och så blir det till att köpa lite mat också. Sovsäck är inte att förglömma!

Nu ska jag sova gott, fast först packa lite. =)

Trevlig helg allihopa! (kommer nog inte blogga förrän lördag eller söndag igen)

Puss!

SYNDAT

FAN! Jag som bara skulle köpa billigt godis på Lidl idag tills i helgen för att jag skulle slippa det imorgon, det är klart att några bitar slinker ner! Har världens sämsta samvete för det nu. SKIT också.


Har ont i magen också.


Jag vill gräva ner mig.

Dags för middag

Nu är det snart dags för middag innan jag går. Men vad ska jag äta? Har inte lust med nåt. Skit.

Ååh trött

Är jättetrött! Och världssugen på godis! Aldrig vart med om liknande ötsug. Himla skit. Men ska nog äta lite i helgen iaf. Det är jättetråkigt att leva så här både på eckodagar och helger, så nu får det bara bli veckodagar, så att helgen blir lite lyxigare! Japp.


Har ont i ögonen också för jag har suttit och läst bloggar i hundra år. Himla skit. Och imorgon är det torsdag och sen fredag. Bara att stå ut! Men jag har ingen lust. Kan inte snön komma nu och göra mig lite glad?

Eller om nån kom med en kanelbulle tillägnad bullens dag (som jag inte skulle äta förrän på fredag, men ändå).

Outfit och händelser

Outfit:

Svarta cityshorts
Nya bruna vinterstövlar
vitt linne
Vit tröja med svarta ränder

Kom precis hem, struntade i matten idag. Den skulle börjat nu! Har haft diskussion om "Candide" och det gick bra.

Har ont i huvudet idag. Undrar om det beror på vädret? Det känns som det är värsta trycket från himlen. Jättemulen himmel och spöregn. Usch.

Ska iväg och jobba ikväll, ser inte fram emot det! Har läxor att göra också. Himla skit.

Jag är uppenbarligen sur idag. Det är inte ofta. Ursäkta!

Tips på present till pojkvän!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa tråkig bok. Ve och fasa!

Känner mig faktiskt riktigt glad! Men skulle bli ännu gladare om C var här =) och om det snöade ute, och om jag hade Laura C:s väskan. =P Men man kan inte få allt här i världen!

Om typ 3 veckor har jag och C varit tillsammans i 3 år. Underbara åR! Men vad ska man ge? Tips tack!


Godnatt!

Blev ingen tränning =P

La mig i soffan och läste och skulle ner och cykla men jag frös som satan så jag tappade lusten! Men har ätit middag iaf, hyfsat nyttigt. Kycklingfilé från igår och sallad, tomat&basilika sås (helt fäst vid den) och en tomat vid sidan om. Är inte fullt mätt, men det är ändå skönt att lägga sig utan att vara propp mätt!

Nu ska jag läsa lite ut "Candide". Usch... Men det måste ju göras.

Ciao

Träning

Nu ska jag faktiskt cykla på min träningscykel. Har inte gjort det på ett tag, och promenad orkar jag inte med i det här tråkiga vädret. Sen måste jag ju läsa ut min bok! Woops, det har jag glömt.

Men nu blir det cykling i en halvtimme och sen dusch och middag, sen bok och TV. =P

Fast jag måste kolla om det går nåt bra på TV nu som jag kan kolla på samtidigt som jag cyklar. Annars cyklar jag sen och läser nu.. YES!

Laura Clement väska

Laura Clement väska

Åh ge mig denna skönhet! På Laredoute.se, för typ 1000kr. Det skulle jag faktiskt ge för den! Den är lovely. I skinn också, toppen! Ska bara se om jag har råd med den så ska den bli min =)

Ge mig stövlarna!

100728-18

Ge mig hennes stövlar!!

Lindsay's arm

Lindsay's arm


Vad har hon gjort med armen egentligen? Nån som vet?




Frusen

Fryser som ett as! Har massa kläder på mig och en fleecepläd on top. Blev jättehungrig också så jag sitter och äter yoghurt, fastän jag inte ska det förrän nästa vecka, men jag är trött på ägg. Åt iofs yoghurt förra veckan också och det har inte påverkat nånting.

Längtar till helgen då vi alla ska hem till E som är ensam hemma! Party hela helgen. Nice! =) Skönt att man är hemma hos nån också så slipper man klä upp sig som satan, jag som inte har NÅT att ta på mig.


By the way, premiäranvändningen av mina vinterstövlar gick galant. I love them!


Nu ska jag läsa bloggar! wiihoo

Nyss frukost, skolan

Har nyss ätit omelett och bacon. Mum! Det lär jag stå mig på till 12.40 när jag slutar.

Outfit:

Benvit omlott tröja, hm
vitt linne, jc
svarta mjukisar, hm
nya vinterstövlar, Din sko


Ska eventuellt träffa en gammal vän idag! Hon skulle höra av sig. Fast jag måste ju läsa ut min tråkiga bok idag. "Candide". Har läst 40 sidor (Varavdom 16 första var introduktion, som jag inte läste=P)
Och har 80 sidor kvar. Räknade ut att det komemr ta ca 3 timmar. Det går nog att klämma in nånstans ikväll! Den ska ju vara utläst tills imorgon. USch.

Nu ska jag borsta tänderna och sen gå till bussen. Ha en bra dag! =)

Nya vinterstövlar!!

Min sko

Här är den! (Fast jag har den bruna)

DEn är så skön, så det finns inte! Och man kan vika ner skaftet också så det ulliga syns. hihi! Äntligen, nu behöver jag inte leta vinterstövel längre!

Skräckscenario =P

Ringde tjejen som skulle sälja väskan till mig, då svarade en kille som sa att han var hennes pojkvän och att hon pratade engelska och hade bett honom ta emot samtalet. Jag blev såklart jätteskeptisk varpå han frågade vilken väska det var jag hade bett att få köpa. Sen sa jag att jag helst köper väskan av bara henne, då sa han att hon självklart kommer att vara hemma när jag kommer dit och hämtar den. Eftersom jag är ganska paranoid av mig sa jag att jag inte ville komma hem till dom och hämta väskan utan ville mötas på en offentlig plats. Då sa han att det inte gick för att det skulle komma andra människor hem till dom och titta på väskor. SKUMT!

Aldrig i mitt liv att jag skulle ta risken att åka hem till nåns lägenhet, speciellt inte när det var en kille som svarade, han kunde ju lätt ha ljugit (vilket jag tror).

Är lite besviken för jag ville verkligen ha väskan, men är ändå glad att jag sparade pengarna och köpte mina vinterstövlar idag! =D

Dom är bruna, dock gjorda i syntet och inte skinn, med något ulligt material inuti så dom blir riktigt varma när minusgraderna börjar krypa sig närmre.  Köpte dom på Din Sko för endast 480 kr! Blev helt kär i dom! Skulle vilja ha dom i svart också (hade lite svårt för att bestämma färg), men jag tog i brunt då jag nästan bara har svarta skor. Kanske köper dom svarta också om jag får råd nån gång! (Se bild i nästa inlägg, fast mina är mörkt bruna) LOVE!

Hemma igen!

Kom hem typ 01.00 igår natt. Fick vänta 30 minuter på tunnelbanan när jag hade klivit av tåget, men det är kul! KUL..


Idag ska jag iväg och köpa min lovely väska! Ska snart ringa den där tjejen. =)

Nu ska jag äta frukost och sen duscha och sen sticka iväg till skolan! Jippie.



Outfit:

Ej bestämd. Nåt mjukt iaf!

Pucci clutch

Pucci clutch

ÅH! Hittade denna Pucci på Netaporters sale! Kärlek! Tänk på kommande finfester och man är klädd i helsvart och har denna i handen. Love at first sight! Funderar på att köpa den. någon som köpt från Netaporter och vet hur det fungerar? Svar mottages tacksamt!

Tacos

Har nyss ätit Tacos. Mum! Vi ska nog mysa lite nu framför teven innan jag ska börja packa. Skönt att jag börjar sent imorgon iaf! =)


Åh, ska köpa en Dior väska imorgon! Love.

Tacos!

Jag och C siter nu vid varsin dator och jag ska strax föreslå en liten promenad.. =P Sen blir det tacos (utan tacoskal)! MUM!

Är satans hungrig.


Nu vill jag ha en cigg. promm!

Lacoste väska och 2 vintage skinn väskor TILL SALU!!

tre väskor till salu


Tre väskor itll salu!

En brun Lacoste väska (Äkta), två svarta vintage väskor i skinn, fått av mormor!
Den fyrkantiga väskan kan man ta bort remmen på så att det blir en liten större kuvertväska. Den mindre väskan har sammetstyg inuti.

Maila vid intresse och ge bud! =)