Mösspåtagning

Mösspåtagning igår, så alla som varit med om det vet hur man mår dagen efter...  yeah..



Migrän fick man idag också. Bajs.

OCH jag fick VG på både ekonomiprovet och personal administrationsprovet som jag trodde att jag skulle få ig på! Amazing... Det lönar sig att inte plugga ett skit... ;)


Nu ska jag skriva arbeten... It never ends.. sen ska jag jobba och passa barn.. wii

Plugg plugg och studentoverall

yeeh har fått overallen nu. Ljuslila, men what the hell! Har skrivit mass på den redan =P

Sitter och plugga på min lediga dag.. bajs.. men vad ska man göra!

ska iväg och jobba ikväll också... great.




Jag har aldrig längtat så mycket efter studenten som idag alltså.. Kom till mig!!

Guuud

Jag har inte bloggat sen lovet! Paniiik...

Igår var det skiva, så jag är lagom pigg idag efter att ha sovit 4 timmar. Jag trotsade tröttheten och GICK hem från skolan och har precis gjort klart en hemuppgift i naturkunskapen. PÅ EN FREDAG! Det trodde jag inte om mig själv. Så nu ska jag försöka göra klart ett stort arbete som ska in nästa vecka, så att jag kan börja med nåt av dom 4 andra stora arbetena i helgen som ska in v 20! Alla på samma vecka... jag vill typ dö!


Hade prov i personal administration igår. Trodde lätt att jag skulle få ig, men jag tyckte det gick ganska bra ändå! Vi får väl se...

Nej, nu ska jag plugga vidare och sen ut och gå med Lg.

Puss!

Loooov!

Har lov den här veckan och har varit hos C sen i söndags. Var först hos mormor och morfar på helgen och åt massa påskmat och bodde på hotell med lillebror.

I förrgår var jag och C på stan och köpte den där bruna jackan som jag såg på hm härom veckan! Överlycklig! igår var vi på restaurang (Är typ fortfarande mätt) och idag ska vi åka en sväng till centrum och kolla affärer och dricka en latte och röka i solen. Myyyyys!

Måste gå min entimmespromenad också, har gjort det varje dag nu ett tag, och det känns riktigt bra! Hurtbulle nr 1, som mamma sa.

Jag behöver verkligen en ny väska och nya solbrillor, så nu måste jag spara. Ska jobba lite i helgen och så har jag lite pengar till övers, som jag måste spara på. Fast sen är det ju alla student skivor som inte riktigt kommer så lägligt! Men vad ska man göra. Nu har jag jackor och skor ¨på det torra iaf.

Trevlig helg!